Vozol gerçekten zararlı mı?

Olay kesmesi değil tadında benim. Şu an bağımlılığım vs yok haftada 5 dal zaten o da yemekten sonra dışarıda elimde dursun diye falan. Vozol un tadı güzel aroması daha net ve keskin diye tercih etmeyi düşünmüştüm. Daha zararlıysa çikolatalı senetor içeyim tadı da güzel.
Senetor dediğin sigaranın çikolata yani aromalı hali dimi Fiyatı ne kadar onun paketi?

Senetor dediğin sigaranın çikolata yani aromalı hali dimi Fiyatı ne kadar onun paketi?
Ben 150 tl ye alıyorum normal king size sigaralardan daha uzun ve kalın düzgün içersen 7 8 dk gidiyor. Senetor da aroma tadı filtre ile tütün arasında oluyor ama Captain Black da ise direkt tütünde oluyor. captain black sigarolla diye geçiyor senetor düz sigara olarak geçiyor. captain black biraz daha nikotin olarak ağır 1.6 gibi olması lazım senetor ise 1.1 gibi. bulabilirseniz captain black alın bulamazsanız çokta bi farkı yok tadı biraz daha iyi sadece.

Önceden 5-6 adet Vozol içtim, bitirdim. Şu anda haftada 3-5 dal olacak şekilde sigara içiyorum. Vozol alsam, sigara yerine içsem, bitince yeniden nikotinsiz likit ile doldursam zararlı olur ama sigara kadar olur mu? Bazı kaynaklar sigaradan da zararlı, Eva'lı hastalığı, patlamış mısır ciğeri hastalığı vb. diyor. Pek güvenemedim, siz ne dersiniz?
(Not: Eğer alo 171 çağrı hattı değilseniz tütün ürünlerinin ne kadar zararlı olduğunu sizden daha iyi biliyor olabilirim. "ikisi de kötü, hiç içme" gibi şeyler yazarak yormayın.)

Hepsi zararlı dostum hem likitini değiştirince tadı falan ilk aklımdaki gibi olmuyor sıfır bol çekimli al keyfine bak ya da nargilede tercih edebilirsin.

Ben 150 TL'ye alıyorum normal king size sigaralardan daha uzun ve kalın düzgün içersen 7 8 dk gidiyor. Senetor da aroma tadı filtre ile tütün arasında oluyor ama captain Black da ise direkt tütünde oluyor. Captain Black sigarolla diye geçiyor senetor düz sigara olarak geçiyor. Captain Black biraz daha nikotin olarak ağır 1.6 gibi olması lazım senetor ise 1.1 gibi. Bulabilirseniz captain Black alın bulamazsanız çok da bir farkı yok tadı biraz daha iyi sadece.

Ya benim de durum aynı durumdayız. Sigarayı bir dönem aktif içtim şu an ise seninle aynı sıklıkla içiyorum ama o da zorunluluktan. Vozol kullandım yanında taşımak olsun tat aroma olsun hoşuma gidiyordu ama araştırma yaptım sigaradan filan çok daha zararlı o yüzden bırakma kararı aldım. Sonra onu bırakınca sigaraya ara ara içmeye başladım ama bağımlı değilim ve keyif vermiyor bana açıkçası ayrıca bağımlı olmaktan da korkuyorum. Bir süredir arayıştaydım puro filan düşündüm onlarda çok pahalı birde aromaterapi mı ne varmış nikotinsiz aromalı puff ama oda Türkiyede yok. İşin özü Çikolatali sigarayi öğrenmem iyi oldu onu denemek istiyorum. Bir paket ne kadar idare eder birde ben o ikiliden nikotini daha az ve aroması daha belirgin olanı alayım.

Ya benim de durum aynı durumdayız. Sigarayı bir dönem aktif içtim şu an ise seninle aynı sıklıkla içiyorum ama o da zorunluluktan. Vozol kullandım yanında taşımak olsun tat aroma olsun hoşuma gidiyordu ama araştırma yaptım sigaradan filan çok daha zararlı o yüzden bırakma kararı aldım. Sonra onu bırakınca sigaraya ara ara içmeye başladım ama bağımlı değilim ve keyif vermiyor bana açıkçası ayrıca bağımlı olmaktan da korkuyorum. Bir süredir arayıştaydım puro filan düşündüm onlarda çok pahalı birde aromaterapi mı ne varmış nikotinsiz aromalı puff ama oda Türkiyede yok. İşin özü Çikolatali sigarayi öğrenmem iyi oldu onu denemek istiyorum. Bir paket ne kadar idare eder birde ben o ikiliden nikotini daha az ve aroması daha belirgin olanı alayım.
Yok hocan yanlış anladınız. aroması daha çok ve kaliteli olan captain black. aroması daha az ve filtrede olan senetor. senetor un nikotini daha az. captain black in daha fazla nikotini var. aroması güzel olsun ama ağır olsun diyor iseniz captain black. senetorun nikotini daha az fakat aroması captain blacka nazaren daha kötü. bence az iciyor iseniz yurtdışı kaliteli alın puro lar zor içiliyor ve pahalı. senetor bulamadıysanız oris çikolotali da güzel amma orisin çileklisini almayın berbat. Siz tobaccolara sorun varsa ve satıcı bilgili ise anlatır. Büyük ihtimal hepsini satan bir tütüncü yoktur ondan dolayı hangisi var ise onu alıp deneyin çikolotalı aromalara öncelik vermenizi tavsiye ederim.

Yok hocan yanlış anladınız. Aroması daha çok ve kaliteli olan captain Black. Aroması daha az ve filtrede olan senetor. Senetor un nikotini daha az. Captain Black'in daha fazla nikotini var. Aroması güzel olsun ama ağır olsun diyor iseniz captain Black. Senetorun nikotini daha az fakat aroması captain blacka nazaren daha kötü. Bence az iciyor iseniz yurt dışı kaliteli alın purolar zor içiliyor ve pahalı. Senetor bulamadıysanız oris çikolotali da güzel amma orisin çileklisini almayın berbat. Siz tobaccolara sorun varsa ve satıcı bilgili ise anlatır. Büyük ihtimal hepsini satan bir tütüncü yoktur ondan dolayı hangisi var ise onu alıp deneyin çikolotalı aromalara öncelik vermenizi tavsiye ederim.

Yani hocam diyorsunuz ki tütüncüde çikolatali veya kakaolu her neyse sigara var olan birini al dene doğru mu? Ortalama bu urunlerin fiyatı ve kullanım süresi ne kadardır peki? Ayrıca bence az içiyorsaniz yurt dışı kaliteli alından kasitiniz hangi ürün orayi tam anlamadım?

@YavuzUnal hocam buradaki tütüncüler o kaçak burada yok filan dedi. Aromalı sigara filan yok mu dedim yok diyorlar en son birisinde şu tekli satılan rocks st brown 50 diye bir şey aldım tadı leş gibi ya. Senetor filan da yok dediler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı