Üçünden hangisi sizce daha iyi hocam? Şimdi tütün satan yerlere gitsem hem kötüsünü verirler. Hem kazıklanırım. Hem eksik eksik doldururlar.Hocam alınabilir.
Videosunu izledim çokta iyi anladım. Ama kapağını açamıyorum. Açabilirsem ne mutlu bana.
Üçünden hangisi sizce daha iyi hocam? Şimdi tütün satan yerlere gitsem hem kötüsünü verirler. Hem kazıklanırım. Hem eksik eksik doldururlar.Hocam alınabilir.
Üçünden hangisi sizce daha iyi hocam? Şimdi tütün satan yerlere gitsem hem kötüsünü verirler. Hem kazıklanırım. Hem eksik eksik doldururlar.
Videosunu izledim çokta iyi anladım. Ama kapağını açamıyorum. Açabilirsem ne mutlu bana.![]()
Ama Vozol likit üretmiyor diye biliyorum. Bunlar Vozolun adına üretilen ürünler başkaları tarafından. Ama kalitesi iyidir bence.![]()
Vozol Likit Çilekli Dondurma Aromalı - Lazımbana'da
Vozol Likit Çilekli Dondurma Aromalı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayı...www.lazimbana.com
Hocam bu iyidir gibi hissettiriyor.
Evet hocam bunları vozolun adına üretiyorlar ama bencede kalitesi iyidir.Ama Vozol likit üretmiyor diye biliyorum. Bunlar Vozolun adına üretilen ürünler başkaları tarafından. Ama kalitesi iyidir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.