Nargile, sigara, vozol vesaire ürünlerde, ağız kokusu olur diye biliyorum.Dışarıda içeceğim açık mekanda. 12K strawberry watermelon sizce kokar mı ağzım falan?
Sigara felan kokuyo biliyorumda. Bi arkadaş kokmaz dedi ama yinede tam emin değilim ben baya alıyorum kokusunuNargile, sigara, vozol vesaire ürünlerde, ağız kokusu olur diye biliyorum.
Kokar.Sigara falan kokuyor biliyorum da. Bir arkadaş kokmaz dedi ama yine de tam emin değilim ben bayağı alıyorum kokusunu.
Evet,kokar.Sigara felan kokuyo biliyorumda. Bi arkadaş kokmaz dedi ama yinede tam emin değilim ben baya alıyorum kokusunu
Evet normal ben mouse kutusunda saklıyorum. Ora her zaman çilek kokuyor ama çok açılan bir dolap olmadığı için sorun olmuyor.Bir sorum daha olacak ben bu Vozol'u aldım kullanmaya başladım her şey ok. Ama kapagini kapatip bekledigimde bulundugu ortama sinmeye basliyor biraz biraz ama havalandirinca hemen gidiyor. Sizce ilk defa kullanildigi icin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.