Vozol ne kadar kokar?

Bir sorum daha olacak ben bu Vozol'u aldım kullanmaya başladım her şey ok. Ama kapagini kapatip bekledigimde bulundugu ortama sinmeye basliyor biraz biraz ama havalandirinca hemen gidiyor. Sizce ilk defa kullanildigi icin mi?

Eliniz falan kokmaz ağzınız azıcık vozol aromasında kokar. Oda ise 2dk havalandırınca bile duman falan kalmıyor. Ben tuvalette içiyordum.

Bir sorum daha olacak ben bu Vozol'u aldım kullanmaya başladım her şey ok. Ama kapagini kapatip bekledigimde bulundugu ortama sinmeye basliyor biraz biraz ama havalandirinca hemen gidiyor. Sizce ilk defa kullanildigi icin mi?
Evet normal ben mouse kutusunda saklıyorum. Ora her zaman çilek kokuyor ama çok açılan bir dolap olmadığı için sorun olmuyor.

Bir nargile nasıl kokarsa Vozol da aynı kokar. Sigaraya göre daha az siner vücuda ama ağız kokusu fazla olur. Eğer evdeysen ve ağız kokusunu yok etmek istiyorsan dişini fırçala.

ağzın dışında kokusu falan sinmez. kapalı ortamda içiceksen (tuvalet gibi) havalandırmayı aç 2dk ya kalmaz o koku. havalandırma açamıyosan parfüm falan sık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı