Pufftr3 dumandiyarı. Bunlar düzgün siteler. Ama neon serisi iyi değildir pek. Lezzet pamuklu ürünler kadar iyi değil... Onlara para verene kadar pod mod al daha iyi.
sürekli yapıyorum aylardır.. en az 6 ila 8 vozol almışımdır. son olarak da iki tane pod mod aldım.. sürekli kapıda ödeme alıyorum. bir seferinde havale ile de aldım.. tamamen güvenilirdir. ürünler tamamen orjinal. tek bir handikapı var. bazen sitede var gözüken bir ürün bitmiş olabiliyor. bu yüzden ben whatsapp üzerinden sipariş veriyorum. abi bu var mı şu var mı diye sorarak. site sahibi whatsappına günde bir iki kez bakıyor .. ama mutlaka dönüş yapıyor er veya geç. son olarak kendime uwel caliburn g3 pro sipariş ettim o geldi hatta. şıkır şıkır açılmamış orjinal bandrollü ürün. site tamamen güvenilir. vozoller de her seferinde orjinal geldi.Pufftr3'ten daha önce alışveriş yaptınız mı hocam.
Kaç günde geliyor acabasürekli yapıyorum aylardır.. en az 6 ila 8 vozol almışımdır. son olarak da iki tane pod mod aldım.. sürekli kapıda ödeme alıyorum. bir seferinde havale ile de aldım.. tamamen güvenilirdir. ürünler tamamen orjinal. tek bir handikapı var. bazen sitede var gözüken bir ürün bitmiş olabiliyor. bu yüzden ben whatsapp üzerinden sipariş veriyorum. abi bu var mı şu var mı diye sorarak. site sahibi whatsappına günde bir iki kez bakıyor .. ama mutlaka dönüş yapıyor er veya geç. son olarak kendime uwel caliburn g3 pro sipariş ettim o geldi hatta. şıkır şıkır açılmamış orjinal bandrollü ürün. site tamamen güvenilir. vozoller de her seferinde orjinal geldi.
anladığım kadarıyla siteyi yöneten kişi bu işi yan iş olarak yapıyor. genel olarak 2 gün içinde kargoya veriyor.Kaç günde geliyor acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.