Vozol önerisi

Tabi ki ilk öneri hiçbir türlü kullanmaman çünkü sigara 5x hasar veriyorsa elektronikler 2x fakat illa da alacaksan doldurulabilir olan elektronik sigaralardan al derim.
Hiç anlamıyorum hocam onlardan. Pod mod falan diyorlar ama bilgim yok. Likitler hakkında da bilgim yok aslında öğrenmeye çalışıyorum. Dediğim gibi amacım nargileden kurtulup bana benzer zevki verecek bir alet almak. Elektronik sigara dediğiniz gibiyse düşünebilirim onu da.

Vozollar bildiğim kadarıyla (doldurabiliri varsa hiç duymadım) doldurulamıyor doldurmak istersen sökmen falan gerekiyor. Böyle olunca doldurulabilir alıp istediğin aromayı kullanmak daha mantıklı uzun vade için. Likitlerin de oranları var kalite kalite gidiyor bütçene göre seçersin.

Bu bahsettiğiniz elektronik sigarayı alabileceğim bir yer önerisi var mı acaba? Bir de aroma ve likit öneriniz var mı?

Peki stick şeklinde önereceğin elektronik sigara var mı?

Beklentim çektiğinde nargile gibi yoğun gelmeli, 1500₺ bandını aşmaz ve kartuşları rahat bulunuyorsa yeter benim için

Smok NORD 4 iyi diyorlar.

Fresh bir tad veriyor evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…