VP alınır mı?

Hocam ekipman alabiliyorsanız ekipman alın eğer ekipmanlarınız iyiyse VP yükleyebilirsiniz şahsen böyle şeyleri ben hiç düşünmeden yaparım örneğin mağazama asil classic gelmişti ve arkadaştan borç alıp almıştım.

Ekipmanlarımı üniversite kazanırsam geliştireceğim ondan dolayı onlar adına şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum. Sanırım Valorant'a yatıracağım paramı.

Ekipmanlarımı üniversite kazanırsam geliştireceğim ondan dolayı onlar adına şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum. Sanırım Valorant'a yatıracağım paramı.

Hocam aklınıza yatan neyse onu yapın çok düşünmenize gerek yok.

143 TL nin hepsini verme bana kalırsa. Ver 40 50 TL, kalanı cebinde dursun. Abimin bir sözü vardır:" (Ahmet/Mehmet) sigaraya vereceğin parayı git oyuna vs yatır, birşey demem. Ama bir gün sigara içtiğini görürsem....." diye biter Oyunu seviyorsan, ben bu oyunu 3 5 ay daha oynarım diyorsan verebilirsin...

Benim gibi Valorant bağımlısıysan alabilirsin ama sürekli farklı oyunlar oynuyorsan yeni oyunlar almak çok daha mantıklı olur.

Hocam yanlış anlamasan bugün 3. konuda karşılaşımız . Normalde sosyalde çok dolaşan biri değilim bugün bir takılasım geldi.

Hocam yanlış anlamasan bugün 3. konuda karşılaşımız . Normalde sosyalde çok dolaşan biri değilim bugün bir takılasım geldi.
Sağ taraftan bildiğim konuları seçiyorum, iyi denk getiriyorum demek ki . Sosyal iyi bir ortam, takılmakta fayda var. Hem bilgi öğreniyorsun, hem eğleniyorsun...

Arkadaşlar gidip Valorant point aldım. Tavsiyeleri için herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…