VP alınır mı?

Var hocam. Yağmacıların hepsine karşı zaafım var. Asil seti güzel ve İyon Operatör düşünüyorum. Bıçak olarak yağmacı bıçak çıkarsa düşünmeden alacağım. Aklıma açıkçası çok fazla skin var.

Hocam ekipman alabiliyorsanız ekipman alın eğer ekipmanlarınız iyiyse VP yükleyebilirsiniz şahsen böyle şeyleri ben hiç düşünmeden yaparım örneğin mağazama asil classic gelmişti ve arkadaştan borç alıp almıştım.

Hocam ekipman alabiliyorsanız ekipman alın eğer ekipmanlarınız iyiyse VP yükleyebilirsiniz şahsen böyle şeyleri ben hiç düşünmeden yaparım örneğin mağazama asil classic gelmişti ve arkadaştan borç alıp almıştım.

Ekipmanlarımı üniversite kazanırsam geliştireceğim ondan dolayı onlar adına şimdilik bir şey yapmayı düşünmüyorum. Sanırım Valorant'a yatıracağım paramı.

143 TL nin hepsini verme bana kalırsa. Ver 40 50 TL, kalanı cebinde dursun. Abimin bir sözü vardır:" (Ahmet/Mehmet) sigaraya vereceğin parayı git oyuna vs yatır, birşey demem. Ama bir gün sigara içtiğini görürsem....." diye biter 😂 Oyunu seviyorsan, ben bu oyunu 3 5 ay daha oynarım diyorsan verebilirsin...

143 TL'nin hepsini verme bana kalırsa. Ver 40 50 TL, kalanı cebinde dursun. Abimin bir sözü vardır:" (Ahmet/Mehmet) sigaraya vereceğin parayı git oyuna vs yatır, bir şey demem. Ama bir gün sigara içtiğini görürsem..." diye biter 😂 oyunu seviyorsan, ben bu oyunu 3 5 ay daha oynarım diyorsan verebilirsin...

Hocam yanlış anlamasan bugün 3. konuda karşılaşımız 😀. Normalde sosyalde çok dolaşan biri değilim bugün bir takılasım geldi.

Hocam yanlış anlamasan bugün 3. konuda karşılaşımız 😀. Normalde sosyalde çok dolaşan biri değilim bugün bir takılasım geldi.
Sağ taraftan bildiğim konuları seçiyorum, iyi denk getiriyorum demek ki 😂. Sosyal iyi bir ortam, takılmakta fayda var. Hem bilgi öğreniyorsun, hem eğleniyorsun...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı