VP almak isterken dolandırıldım

MetarXy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda şu siteden ToyEpin - Epin Merkezi bir TL yüklemesi yaptım ancak sonradan doğrulama kısmında hata verdi yani ben kodu doğru girdim ancak işleme devam ederken bir anda hata verdi ve kartımdan da 416 TL çekildi ve bir daha bana gelmedi 8 gündür bekledim halen bir şey yok yardım edin bunların bir Gmail adresi falan var mı ticket açınca da cevap vermiyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot (79).png
    Screenshot (79).png
    85,5 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot (78).png
    Screenshot (78).png
    129,6 KB · Görüntüleme: 86
Bankanızı arayın, paranın karşıya geçip geçmediğinden emin olun. Geçtiyse ve firma size dönüş yapmıyorsa ise bankanız aracılığı ile geri iade talebi oluşturun.

Edit: Ayrıca cidden bu sitelere nasıl inanıyorsunuz anlaması güç. VP gibi piyasaya kod sağlayan tek firmanın oyunun firması olduğu bir oyun para birimini nasıl %30-%40 ucuza alabileceğinizi düşünmüşsünüz anlaması güç.

Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda şu siteden ToyEpin - Epin Merkezi bir TL yüklemesi yaptım ancak sonradan doğrulama kısmında hata verdi yani ben kodu doğru girdim ancak işleme devam ederken bir anda hata verdi ve kartımdan da 416 TL çekildi ve bir daha bana gelmedi 8 gündür bekledim halen bir şey yok yardım edin bunların bir Gmail adresi falan var mı ticket açınca da cevap vermiyorlar.

Hocam tavsiyem kartınızı internet alışverişine kapatın sonra da değiştirin. Geçmiş olsun eğer dolandırıldıysanız sorun etmeyin artık daha dikkatli olursunuz.

Ayrıca site GameSatış'ın çakması gibi duruyor.

Geçmiş olsun deneyim oldu size

Ucuz etin yahnisi olmaz derler 2 kurus az vereceğim diye kac TL'den olmuşsunuz :/ bankayi arayin iade talebi isteyin. Oluru olmazsa bir bardak soğuk su için ne diyeyim.

Keşke item satış vb. yerlerden alsaydınız.Satıcıların çoğu kimlik doğrulamalı oluyor,geçmiş olsun.

Bankanızı arayın, paranın karşıya geçip geçmediğinden emin olun. Geçtiyse ve firma size dönüş yapmıyorsa ise bankanız aracılığı ile geri iade talebi oluşturun.

Edit: Ayrıca cidden bu sitelere nasıl inanıyorsunuz anlaması güç. VP gibi piyasaya kod sağlayan tek firmanın oyunun firması olduğu bir oyun para birimini nasıl %30-%40 ucuza alabileceğinizi düşünmüşsünüz anlaması güç.
aradım hocam karşı tarafa geçmiş para

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı