VP247QG LED mi LCD mi?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Vatan bilgisayardan şu monitörü beğendim.

WhatsApp Image 2018-10-01 at 02.34.26.jpeg

Yani bu ürün; Asus 23,6" VP247QG FreeSync Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Zaten resimde de modeli yazıyor ''VP247QG'' diye.
Vatan bilgisayarın linkinden ve attığım resimden anladığım üzere, yani ben yanlış görmüyorsam. LED bir monitör. Sitede de LED bir monitör olduğu yazıyor. Ayrıca kutu da etiket kısmında yine ''VP247QG'' olarak belirtilmiş. Yani LED olması lazım.

Amma ve lakin eve geldiğimde fark ettiğim olay şu;

WhatsApp Image 2018-10-01 at 02.34.26(1).jpeg

Monitörün kutusunda LCD monitör yazıyor. İkileme düştüm ne yapmalıyım? Veya normali bu şekilde mi? Ona göre yarın götüreceğim.
Yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
LED monitörler de LCD monitör kategorisine giriyor sadece arka plan ışıklandırma sisteminde farklılık var yanlış bilmiyorsam. Monitörün LED.

Arkadaşlar merhaba. Vatan bilgisayardan şu monitörü beğendim.

Eki Görüntüle 334529

Yani bu ürün; Asus 23,6" VP247QG FreeSync Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
Zaten resimde de modeli yazıyor ''VP247QG'' diye.
Vatan bilgisayarın linkinden ve attığım resimden anladığım üzere, yani ben yanlış görmüyorsam. LED bir monitör. Sitede de LED bir monitör olduğu yazıyor. Ayrıca kutu da etiket kısmında yine ''VP247QG'' olarak belirtilmiş. Yani LED olması lazım.

Amma ve lakin eve geldiğimde fark ettiğim olay şu;

Eki Görüntüle 334531

Monitörün kutusunda LCD monitör yazıyor. İkileme düştüm ne yapmalıyım? Veya normali bu şekilde mi? Ona göre yarın götüreceğim.
Yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.
Dostum monitörden memnun musun? Aklımda olan modellerden bir tanesi satın almak için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı