gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 24 Aralık 2021 #11 iloveichigo dedi: Ülke sınırlı sadece, onun için de zaten Hollanda sunucusu yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış yeri incelemişim hep. Hızı vs. nasıl? Bu arada hocam kötülemek vs. için söylemedim. ProtonMail kullanıyorum gayet güzel.
iloveichigo dedi: Ülke sınırlı sadece, onun için de zaten Hollanda sunucusu yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış yeri incelemişim hep. Hızı vs. nasıl? Bu arada hocam kötülemek vs. için söylemedim. ProtonMail kullanıyorum gayet güzel.
Gamers_Xion Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #12 azzentor dedi: Teşekkür ederim zaten sadece okulda kullanacağım oyun falan. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı olmaz PUBG için Singapur sunucusu, diğer oyunlar ve sosyal medya için Almanya sunucusu daha İyi olur.
azzentor dedi: Teşekkür ederim zaten sadece okulda kullanacağım oyun falan. Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı olmaz PUBG için Singapur sunucusu, diğer oyunlar ve sosyal medya için Almanya sunucusu daha İyi olur.
azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #13 Gamers_Xion dedi: Hiç sıkıntı olmaz PUBG için Singapur sunucusu, diğer oyunlar ve sosyal medya için Almanya sunucusu daha. İyi olur. Genişletmek için tıkla... PUBG sunucusunu nereden değiştireceğim bulamamıştım oyuna girmiyor zaten VPN ile.
Gamers_Xion dedi: Hiç sıkıntı olmaz PUBG için Singapur sunucusu, diğer oyunlar ve sosyal medya için Almanya sunucusu daha. İyi olur. Genişletmek için tıkla... PUBG sunucusunu nereden değiştireceğim bulamamıştım oyuna girmiyor zaten VPN ile.
Gamers_Xion Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2021 #14 azzentor dedi: PUBG sunucusunu nereden değiştireceğim bulamamıştım oyuna girmiyor zaten VPN ile. Genişletmek için tıkla... En hızlı konuma bas Singapur/Almanya seç. Dosya Ekleri Screenshot_20211224-202934_VPN Super.jpg 28,8 KB · Görüntüleme: 50 Screenshot_20211224-203033_VPN Super.jpg 73 KB · Görüntüleme: 51
azzentor dedi: PUBG sunucusunu nereden değiştireceğim bulamamıştım oyuna girmiyor zaten VPN ile. Genişletmek için tıkla... En hızlı konuma bas Singapur/Almanya seç.
azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #15 Gamers_Xion dedi: En hızlı konuma bas Singapur/Almanya seç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim uğraşmışsın bayağı. Gamers_Xion dedi: En hızlı konuma bas Singapur/Almanya seç. Genişletmek için tıkla... Ama baktım benim VPN 365 uygulamasında Singapur yok neyse gerek yok boş ver iyi günler.
Gamers_Xion dedi: En hızlı konuma bas Singapur/Almanya seç. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim uğraşmışsın bayağı. Gamers_Xion dedi: En hızlı konuma bas Singapur/Almanya seç. Genişletmek için tıkla... Ama baktım benim VPN 365 uygulamasında Singapur yok neyse gerek yok boş ver iyi günler.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #16 Proxy Master kullanıyorum.
Gamers_Xion Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #17 azzentor dedi: Teşekkür ederim uğraşmışsın bayağı. Ama baktım benim VPN 365 uygulamasında Singapur yok neyse gerek yok boş ver iyi günler. Genişletmek için tıkla... Zaten attığım görseller VPN süper uyg ait. İyi günler
azzentor dedi: Teşekkür ederim uğraşmışsın bayağı. Ama baktım benim VPN 365 uygulamasında Singapur yok neyse gerek yok boş ver iyi günler. Genişletmek için tıkla... Zaten attığım görseller VPN süper uyg ait. İyi günler