VPN açıkken internet normalde olduğundan daha hızlı

Namyeluss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Speedtest sonucunda internetim oldukça hızlı görünüyor ki öyle de zaten. Normal video izleme gibi şeylerde sıkıntı yok fakat iş indirmeye gelince çok yavaşlıyor hatta direkt duruyor. Bu telefonumda da bilgisayarımda da aynı. Lakin VPN açınca indirme hızı da birden normale dönüyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Speedtest sonucunda internetim oldukça hızlı görünüyor ki öyle de zaten. Normal video izleme gibi şeylerde sıkıntı yok fakat iş indirmeye gelince çok yavaşlıyor hatta direkt duruyor. Bu telefonumda da bilgisayarımda da aynı. Lakin VPN açınca indirme hızı da birden normale dönüyor. Ne yapmalıyım?

Bende de tam tersi VPN açıkken daha yavaş her şey.

Yani tuhaf bir durum. Peki VPN'siz kullanırken manuel DNS falan mı tanımlı acaba ya da Adblocker gibi bir şeyler? VPN belki onu devre dışı bıraktığı için daha iyi hız veriyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı