Çözüldü VPN çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan_klft

Hectopat
Bilgisayarda VPN doğru düzgün çalışırken bir anda çalışmamaya başladı sorunu tarayıcıdan zannedip Opera'da denedim olmadı normal şartlarda Edge kullanıyorum. 3 4 tane eklenti ile denedim gene olmadı arama dahi yapamıyorum VPN'yi açtığım an sanki internetim yokmuş gibi oluyor nasıl çözebilirim?
Aldığım hata bu sayfaya ulaşılmıyor.

Çözüm
Kaspersky engelliyor olabilir bir arkadaş çözüm olarak şunu yazmış bir dene olmazsa haber ver.
Kaspersky'nin güvenli tarama ayarını kapatınca veya kendi VPN'ini kullanınca çözülüyor. Şu an VPN'in deneme sürümünü aldım bitince ayarı kapatırım kullanırken.
Kaspersky engelliyor olabilir bir arkadaş çözüm olarak şunu yazmış bir dene olmazsa haber ver.
Kaspersky'nin güvenli tarama ayarını kapatınca veya kendi VPN'ini kullanınca çözülüyor. Şu an VPN'in deneme sürümünü aldım bitince ayarı kapatırım kullanırken.

Çözüm
Çok teşekkür ederim güvenli taramayı kapatınca iş çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı