Çözüldü VPN gate ile kısa süreli relay sunucusu olmak sıkıntı çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
VPN arayışındaydım ve VPN gate hizmetini gördüm deneyeyim dedim, daha sonra kurdum yaklaşık 5-10 dk kullandım sonra uygulamayı kapattım. Sonra uygulama da bug gibi garip bir şey oldu tekrar kurdum sonra tekrar bağlanacaktım ki bağlanırken relay sunucusu olmak ister misin diye bir şey sordu ben o kutuyu tiklemedim ama ilk kuruşumda zaten kullanım şartlarıdır diye Next Next mantığı okumadan geçmiştim. Relay sunucusu olunca da başka biri benim IP adresim ile internete çıkabiliyor.
Sorum şu bu kadar kısa bir sürede biri benim IP adresimi kullanarak beni evimden şafak operasyonuyla aldıracak kadar illegal bir işlem yapmış olma olasılığı var mıdır?
Sabit IP kullanıyordum iptal ettirdim dinamik IP'ye geçeceğim. Almam gereken başka bir önlem var mı?

@Dutchman

Çözüm
Şu sıralar biraz yoğunum, konuyu gördüm kenara not ettim, müsait olduğumda yanıtlayacağım.

Tekrar selam, Relay mantığını kullanmaktan sakınmak en doğrusu. Bir nevi paketin sizin tarafından aktarıldığını gösterir. 5-10 dakikalık kısa bir sürede öyle bir işlem yapılmaz zaten. Statik IP iptali de doğru karar olmuş. Bir sorun yok, VPN gerektiği zaman anonsurf gibi araçlar da iyi iş görür, TOR ağına bağlar sistemi.
Şu sıralar biraz yoğunum, konuyu gördüm kenara not ettim, müsait olduğumda yanıtlayacağım.

Tekrar selam, Relay mantığını kullanmaktan sakınmak en doğrusu. Bir nevi paketin sizin tarafından aktarıldığını gösterir. 5-10 dakikalık kısa bir sürede öyle bir işlem yapılmaz zaten. Statik IP iptali de doğru karar olmuş. Bir sorun yok, VPN gerektiği zaman anonsurf gibi araçlar da iyi iş görür, TOR ağına bağlar sistemi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı