VPN hizmeti

Herkese merhabalar arkadaşlar. Şu an eğitim nedeniyle yurtdışında yaşıyorum. Kaldığım yurtta torrent kullanamıyorum. İşin çok teknik kısmını bilmiyorum ama portlar kapatılıyormuş sanırım. Hatta steam bile çalışmıyor. Ufak bi araştırma yaptım vpn ile çözüleceğini söylüyorlar. Fakat ben hala çalışacağından şüpheliyim. Ya da güvenilirmidir diye aklımda soru işaretleri var. Bu yüzden sizin tecrübelerinize başvurmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler..

Buda speedtest sonucu sanırım internet sağlayıcı falan da yazıyor. http://www.speedtest.net/result/2561953433.png

Bende de 2 sene öncesinde böyle bir sorun vardı. Üniversite yurdunda kalırken Torrent ve Steam gibi programlar devre dışıydı. Birkaç kişi toplanarak mail attık. Kullanmak için ücret verdiğimiz "Steam" gibi programların çalışmasını istiyoruz vs gibi. Onlar da daha sonra internet hızını artırmak suretiyle bunları da etkin hale getirdiler. Yurt kapasitesi ne kadar bilmiyorum ancak o hızla bunları etkin hale getirmeleri zor. Vpn hizmeti hakkında da bilgim yok malesef.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı