gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 759 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Normalde FC 25 alacaktım fakat çok pahalı olduğu için VPN açıp Ukrayna para birimi ile yaklaşık 700 liraya almak istiyorum. Alınır mı? Ayrıca Papara kullanıyorum, bazı yerlerde EA'in ön ödemeli kart kabul etmediği yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
Normalde FC 25 alacaktım fakat çok pahalı olduğu için VPN açıp Ukrayna para birimi ile yaklaşık 700 liraya almak istiyorum. Alınır mı? Ayrıca Papara kullanıyorum, bazı yerlerde EA'in ön ödemeli kart kabul etmediği yazıyor.
KS KS gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 759 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #21 DepresifTanrı dedi: Estağfurullah bilmemek ayıp değil. Oyunu aldınız normalde Ultimate 5.000 diyelim. Normal oyunu aldınız 3.300 TL daha sonra 1.700 TL verip Ultimate pakete çıkarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Artı 0 Eksi
DepresifTanrı dedi: Estağfurullah bilmemek ayıp değil. Oyunu aldınız normalde Ultimate 5.000 diyelim. Normal oyunu aldınız 3.300 TL daha sonra 1.700 TL verip Ultimate pakete çıkarabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #22 gokguk62 dedi: Normalde FC 25 alacaktım fakat çok pahalı olduğu için VPN açıp Ukrayna para birimi ile yaklaşık 700 liraya almak istiyorum. Alınır mı? Ayrıca Papara kullanıyorum, bazı yerlerde EA'in ön ödemeli kart kabul etmediği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam alabildiniz mi? Bende alacağım fakat ödeme kabul etmiyor. Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Normalde FC 25 alacaktım fakat çok pahalı olduğu için VPN açıp Ukrayna para birimi ile yaklaşık 700 liraya almak istiyorum. Alınır mı? Ayrıca Papara kullanıyorum, bazı yerlerde EA'in ön ödemeli kart kabul etmediği yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam alabildiniz mi? Bende alacağım fakat ödeme kabul etmiyor.
KS KS gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 759 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #23 Rality dedi: Hocam alabildiniz mi? Bende alacağım fakat ödeme kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Banka kartıyla alınabiliyor sadece ayrıca kartın yurt dışı ödemelerine açık olması lazım. Rality dedi: Hocam alabildiniz mi? Bende alacağım fakat ödeme kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka konuya arkadaşlarım Papara ile aldı demişsiniz bende Papara ile almak istiyorum nasıl oluyor? Artı 0 Eksi
Rality dedi: Hocam alabildiniz mi? Bende alacağım fakat ödeme kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Banka kartıyla alınabiliyor sadece ayrıca kartın yurt dışı ödemelerine açık olması lazım. Rality dedi: Hocam alabildiniz mi? Bende alacağım fakat ödeme kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka konuya arkadaşlarım Papara ile aldı demişsiniz bende Papara ile almak istiyorum nasıl oluyor?
Rality Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Kasım 2024 #24 gokguk62 dedi: Banka kartıyla alınabiliyor sadece ayrıca kartın yurt dışı ödemelerine açık olması lazım. Başka konuya arkadaşlarım Papara ile aldı demişsiniz bende Papara ile almak istiyorum nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşlarım dediğim gibi Papara kartla aldılar fakat 1 ay önce aldılar ben şimdi almayı denedim alamadım muhtemelen fixlendi. Artı 0 Eksi
gokguk62 dedi: Banka kartıyla alınabiliyor sadece ayrıca kartın yurt dışı ödemelerine açık olması lazım. Başka konuya arkadaşlarım Papara ile aldı demişsiniz bende Papara ile almak istiyorum nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşlarım dediğim gibi Papara kartla aldılar fakat 1 ay önce aldılar ben şimdi almayı denedim alamadım muhtemelen fixlendi.