EA App VPN ile FC 25 alınır mı?

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Normalde FC 25 alacaktım fakat çok pahalı olduğu için VPN açıp Ukrayna para birimi ile yaklaşık 700 liraya almak istiyorum. Alınır mı?

Ayrıca Papara kullanıyorum, bazı yerlerde EA'in ön ödemeli kart kabul etmediği yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1731576803557.png

Yani burada neden almamanız gerektiğine dair açık açık yazmışlar. Daha nasıl açık söylenebilir bilemiyorum.

Satan şunu söylemiş. Bir hesap birden çok kişiye satılmış olabilir. Bilgileri değiştir öyle kullan. Aksi takdirde çok giriş tespit edilir Steam de bu hesabı kapatır. Ya da önceden giriş yapılmıştır hesabı alırsınız sizin elinizde patlar. Bu hesapta Online oynayabileceğinizi bile düşünmüyorum. Muhtemelen aile paylaşımı offline mod takılacaksınız. Ha derseniz param çok ben yazı tura atarım. Tercih sizin.

Satan şunu söylemiş. Bir hesap birden çok kişiye satılmış olabilir. Bilgileri değiştir öyle kullan. Aksi takdirde çok giriş tespit edilir Steam de bu hesabı kapatır. Ya da önceden giriş yapılmıştır hesabı alırsınız sizin elinizde patlar. Bu hesapta Online oynayabileceğinizi bile düşünmüyorum. Muhtemelen aile paylaşımı offline mod takılacaksınız. Ha derseniz param çok ben yazı tura atarım. Tercih sizin.

Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı