VPN ile Google'den Discord nasıl açılır?

Daha fazla  
Dün DC'ye erişim kapatılınca Touch VPN'yi Google'ye ekledim ve tarayıcı üzerinden DC'yi açabildim. Ancak bugün VPN ile DC'nin sitesine girip tarayıcıda aç, giriş yap gibi seçeneklere tıklayınca yüklenme ekranında kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? ZenMate'yi falan da denedim, komple internet gidiyor onu açınca.

Dün DC'ye erişim kapatılınca Touch VPN'yi Google'ye ekledim ve tarayıcı üzerinden DC'yi açabildim. Ancak bugün VPN ile DC'nin sitesine girip tarayıcıda aç, giriş yap gibi seçeneklere tıklayınca yüklenme ekranında kalıyor. Ne yapmam gerekiyor? ZenMate'yi falan da denedim, komple internet gidiyor onu açınca.
Cloudfare (1.1.1.1) VPN öneririm, uygulamasını indirip güvenle kullanabilirsin. Reklam yok, sadece aç ve kapa tuşu mevcut.

@oguzh4nn31 Hocam DC'yi tarayıcı üzerinden kullanacağım için bir şeyler indirip kurmak istemiyorum. Basit bir şekilde tarayıcı üzerinden VPN ile girmek istiyorum.
girebiliyorsun uygulamada açmadan discord yazıp hesabına giriş yaparsın. Eğer uygulamaya atıcak olursa seni o zaman dümenden bir sunucu davetine bas uygulamada devam et seçeneğini seçmeden tarayıcıda devam eti seç o zamanda tarayıcı üzerinden girebilirsin. Fakat şöyle bi eksisi olur kopmalar falan gecikmeler yaşanabilir bilgine

@fthdmrkn Dostum giremiyorum işte, tarayıcı üzerinden dün VPN ile girebiliyordum ama bugün tarayıcı üzerinde DC'nin sitesinde yükleniyorda kalıyor. Neyse, farklı bir VPN kurarak çözdüm sorunumu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı