VPN ile MMORPG Oynamak

hocam yaklaşık 6 aydır seninle aynı dertten müzdaripim,bende çindeyim ve silkroad oynuyorum silkroad çinde kapalı vpn ile oynuyorum 2 vpn satın aldım easy hide vpn ilk başta çok iyi idi yılbaşından sonra çin hükümeti interneti iyice kısıtlayınca baglantı hızları traşa bagladı,bende 2. olarak astril vardı.Çindeki en verimli vpn dir.Fakat oyunumda iyi sonuç alamıyordum 8 char açtığım için dc oluyorlardı ve girmeleride uzun sürüyordu oyuna ,fakat astrille görüşmelerim sonucu yeni bir server açtılar ve şu an oradan amerika üzerinden bağlanarak oyunumu oynamaktayım %100 performans alamıyorum belli aralıklarla kopma oluyor.Yani sana diyeceğim şu tr de aşırı internet kısıtlaması olmadığı için vpn den iyi sonuç alırsın çünkü tr izine geldiğimde denedim ve vpn lerimin 2 side çok iyi çalışıyordu.Ama trail sürümlerini dene ilk önce satın almadan önce sana tavsiyem.

VPN ile Black Desert Online adlı bir oyunu oynayacağım. Türkiye den girmek yasak bu nedenle VPN ile Almanya sunucusuna bağlanacağım sizce bir sorun yaşar mıyım? Çok fazla ping olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

TunnelBear aylık 500mb kotayı ücretsiz sunuyor. Kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. Siz de indirip deneyebilir, memnun kalırsanız ücretini ödeyerek sınırsız kota ile devam edebilirsiniz.

WTFast adında bir uygulama var. GPN olarak geçiyor. Kendi sunucuları üzerinden oyun sunucularına bağlanıyor ve asıl amacı oyunlarda olan ping sorununu çözmek. 1 haftalık deneme hesabı veriyorlar diye hatırlıyorum. Denersen buraya yazarsan sevinirim.

WTFast adında bir uygulama var. GPN olarak geçiyor. Kendi sunucuları üzerinden oyun sunucularına bağlanıyor ve asıl amacı oyunlarda olan ping sorununu çözmek. 1 haftalık deneme hesabı veriyorlar diye hatırlıyorum. Denersen buraya yazarsan sevinirim.
WTFast ı denedim. Evet bazen pingi düşürüyor ama nedense düşüremediği zamanlarda oluyor. Biri arkada Download açmış biri de HD film izlerken maalesef program işe yaramıyor. Yazılımda bir yere kadar. :D

WTFast ı denedim. Evet bazen pingi düşürüyor ama nedense düşüremediği zamanlarda oluyor. Biri arkada Download açmış biri de HD film izlerken maalesef program işe yaramıyor. Yazılımda bir yere kadar. :D
Programın işlevselliğinden ziyade VPN gibi yasaklı olduğumuz sunucuda oynama şansınız oldu mu onu sormuştum. Kore sunucularında ping düşürmek için kullanıyordum bir dönem.

Programın işlevselliğinden ziyade VPN gibi yasaklı olduğumuz sunucuda oynama şansınız oldu mu onu sormuştum. Kore sunucularında ping düşürmek için kullanıyordum bir dönem.
Maalesef yasaklı olduğum bir sunucudaki pingimi etkilemedi 100-130 arası alıyordum açtım hala aynı kaldı değişmedi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı