VPN İle Oyun Almak

CanBomonti

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar ben biraz önce VPN ile RDR2'yi aldım Ukrayna adresi üzerinden Epic Games aracılığıyla sanırım oyunda region lock yokmuş single oynarken sorun çıkmayacağından emin gibiyim ancak sizce online oynarken sorun çıkartır mı Ukrayna bölgesine kayıtlı gözükmem? Bir soru da şöyle sorayım; oyunu yükledikten sonra açarken rockstar game launcher bir sorun çıkartmayacaktır demi region lock olmadığı için?

Dediğiniz gibi bölge kısıtlaması yoksa problem olmaz. Bölge kısıtlaması sizin gibi oyunları ucuza getirmeye çalışanlar için getirilen bir kısıtlama zaten amacı o.

Dediğiniz gibi bölge kısıtlaması yoksa problem olmaz. Bölge kısıtlaması sizin gibi oyunları ucuza getirmeye çalışanlar için getirilen bir kısıtlama zaten amacı o.
Alttan göndermeli olarak kalbimi kırsa da cevap için teşekkürler... Fiyatların pahalılığı ne adamların suçu ne bizim suçumuz ya torrent indirecektim ya da ucuza getirecektim torrent indirmekten hem benim için hem de oyunu yapanların için ucuza almak çok daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum.

Amacım gönderme yapmak değildi sizi kırdıysam özür dilerim. Bir aralar bende deniyordum ama yapamamıştım. Kim oyunları ucuza getirmek istemez ki? Döviz kuru yüzünden oyunlar saçma pahalı bir oyuna 200-300 TL vermek bence de saçma.

ya torrent indirecektim ya da ucuza getirecektim torrent indirmekten hem benim için hem de oyunu yapanların için ucuza almak çok daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum.

Umarım hesap şeklinde falan almadınız, aksi halde özellikle aktif hesaplar satan bir satıcıdan aldıysanız büyük ihtimal çalıntıdır ve bu korsan kullanmaktan da kötü. Ama sadece bir tahmin benimki, İyi oyunlar.

Yok dostum öyle bir şeye tabiki de karşıyım. Bu yaptığım VPN ile bölgemi Ukrayna gösterip Ukrayna bölgesinde yeni hesap açıp oranın fiyatlandırması ve kampanyalarından faydalanmak hesap da para da benim sadece bölge gösterirken launcherları yanıltıyoruz işte.
Size eğer bilginiz varsa konu hakkında şunu sormak isterim; Ben şimdi Ukrayna üzerinden bu oyunu aldım ve masaüstü uygulamasında Epic'in bu hesabıma girebiliyor ve oyunu indirebiliyorum, oyunu aldım bitti. Artık bölgeyi tekrar Türkiye yapsam sorun olur mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…