VPN ile PayPal Kullanmak

Berke Çimen

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
ABD VPN ile Paypal'da üyelik aldım ama kartlarımın hiçbirini de kabul etmiyor. Kartları kabul ettirmenin başka bir yolu var mıdır?

VPN ile PayPal kullanarak PayPal'dan sınırsız uzaklaştırma alabilirsin. PayPal, proxy ve VPN kullanımlarına izin vermiyor. Para çekmek istediğinde PayPal şüphelenebilir senden adres isteyebilir ya da hesabın askıya alınır.

ABD VPN ile Paypal'da üyelik aldım ama kartlarımın hiçbirini de kabul etmiyor. Kartları kabul ettirmenin başka bir yolu var mıdır?

Yasaklandığından beri 6-7 kere kullandım hiç bir sıkıntı olmadı ama 7-8 ay önceydi. O zamanlarda kredi kartımı kabul ediyordu şimdi eder mi bilemiyorum. Ama İninal kart kabul ediyor.

VPN ile PayPal kullanarak PayPal'dan sınırsız uzaklaştırma alabilirsin. PayPal, proxy ve VPN kullanımlarına izin vermiyor. Para çekmek istediğinde PayPal şüphelenebilir senden adres isteyebilir ya da hesabın askıya alınır.
VPN olmadan da IP adresinden sıkıntı olmaz mı ?
Ekran Alıntısı.JPG

Bu hata ile karşılaşıyorum.

Eki Görüntüle 421585
Bu hata ile karşılaşıyorum.
Hata mesajının Türkçesi:
Maalesef, şu anda satın alma işleminizi tamamlayamıyoruz.
Uluslararası düzenlemelere uymak için bu işlem reddedildi.

Türkiyede Paypal'ın yasak olduğunu zaten biliyorsun.
VPN kullanmadan zaten hiçbir şey yapamazsın. Kullanırsan PayPal bir kısımda kart hareketlerinden şüphelenip hesabını inceleyecek.

Diğer üyelerin yazdığı gibi yapılabilir mi o konuda bilgim yok.

Hata mesajının Türkçesi:
Maalesef, şu anda satın alma işleminizi tamamlayamıyoruz.
Uluslararası düzenlemelere uymak için bu işlem reddedildi.

Türkiyede Paypal'ın yasak olduğunu zaten biliyorsun.

VPN kullanmadan zaten hiçbir şey yapamazsın. Kullanırsan PayPal bir kısımda kart hareketlerinden şüphelenip hesabını inceleyecek.

Diğer üyelerin yazdığı gibi yapılabilir mi o konuda bilgim yok.
Kullananlar nasıl kullanıyor ? Forumlarda şu kadar komisyona para çekilir alışveriş yaptırılır diyenler türedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı