VPN ile Valorant oynarken VPN'in Discord'da kullanılmasını devre dışı bırakmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan love1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.668

love1

Decapat
Valorant VPN'le oynanmiyor Discord ise VPN'siz acilmiyor 2 konu once bir kullanicinin tavsiyesiyle Kaspersky Plus kullanmaya başladım ve bolunmus tunelleme ozellegi ile Riot'u ekledikten sonra bile oyuna giris yapamiyorum. Riot Client beyaz ekranda kalma gibi sorunlar ortaya cikiyor nasıl cozebilirim?

1729604609156.png

Valorant VPN'le oynanmiyor Discord ise VPN'siz acilmiyor 2 konu once bir kullanicinin tavsiyesiyle Kaspersky Plus kullanmaya başladım ve bolunmus tunelleme ozellegi ile Riot'u ekledikten sonra bile oyuna giris yapamiyorum. Riot Client beyaz ekranda kalma gibi sorunlar ortaya cikiyor nasıl cozebilirim?

Eki Görüntüle 2335148

Hocam sadece Riot'u değil Vanguard'ı ve Valorant'ı da ekleyin. (VPN kullanılmaz DNS ayarlayın bence)

Kolayı var Chrome üzerinden DC'yi açarsın oyununu da normalden açarsın bakarsın keyfine.

Ben uygulamayi istiyorum ama.

Hocam sadece Riot'u değil Vanguard'ı ve Valorant'ı da ekleyin. (VPN kullanılmaz DNS ayarlayın bence)

Frankfurt'ta normalde 50 aliyorsam DNS ile 10-15 artis olacak yine de kullanmali miyim?

Vanguard'i ve Valorant'in nerede oldugunu bilmiyorum tam olarak.

1729605680020.png

Hangisi.

Ben uygulamayi istiyorum ama.

Frankfurt'ta normalde 50 aliyorsam DNS ile 10-15 artis olacak yine de kullanmali miyim?

Vanguard'i ve Valorant'in nerede oldugunu bilmiyorum tam olarak.

Kullanabilirsin düşük bir değer ama her defasında VPN açmak sıkıcı olabilir mahremiyet konusunda da DNS daha iyidir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2335148
Vpn değilde 1⁴ kullanmanız daha iyi olur. Sadece dns değiştiriyor. Roblox, discord veya başka yasaklanan uygulamaların hepsine girebilirsiniz. 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.

Eki Görüntüle 2335148
Merhaba. "Her zaman VPN üzerinden bağlanan uygulamalar" seçeneğini seçip Discord'u ve VPN kullanmasını istediğiniz uygulamaları seçin. Riot'u silmeyi unutmayın.

Merhaba. "her zaman VPN üzerinden bağlanan uygulamalar" seçeneğini seçip Discord'u ve VPN kullanmasını istediğiniz uygulamaları seçin. Riot'u silmeyi unutmayın.

Ayni seyi denedim olmadi maalesef.

Aynı zamanda çoğu VPN uygulaması gibi bilgisayarın ve internetin performansında çok da düşüş yaşanmıyor.

Kullandigim vpndede aman aman bir dusus olmuyor ama yine de denerim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı