Rehber VPN kullanmadan GoodByeDPI ile Discord'a girme

WinDivert'in kendisi bir virüs değil, fakat kütüphaneyi kötü amaçla kullanan bir yazılım varsa, o yazılım zararlı olabilir. GoodbyeDPI bu kütüphaneyi kötü amaçla kullanmadığından temiz.
tamam ama burada değişen bir şey olmuyor ve ben masaüstünde böyle kirli bir görüntü görmektende pek hoşnut değilim silmek istiyorum fakat windivert bunu engelliyor eğer ki windivert'in kurulu olduğu yeri de bulursanız paylaşmanızı rica ederiz çünkü o kadar aramama rağmen hiç bir şekilde bulamadım ki bunu malwarebyts ile bile kaldıramadım sürekli engelliyor eğer ki silme odaklı bi çözümünüz varsa sunabilirsiniz.

ona nazaran app'yi kurduktan sonra da oyunda ve tarayıcıda takılmalar yaşıyorum

Dediğiniz şey WinDivert ile alakalı değil sanırsam servis yükleyip otomatiğe aldığı için çalışıyor oluyor bu yüzden de silemiyorsunuz, GoodByeDPI'ı tekrar indirip service_remove.cmd'yi yönetici olarak çalıştırın ve silin böyle düzelmesi gerekiyor.

Silme işlemi başarılı oldu bakalım sorunlar devam edecek mi teşekkürler

Bu yöntem çalışmadıysa yukarıda arkadaşın söylediği gibi dns ayarlarınızı yaptıktan sonra herhangi bir vpn uygulamasını kullanarak discorda giriş yapın ardından 2_any_country_dnsredir adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında vpn uygulamasını kapatabilirsiniz ve discord çalışmaya devam edecektir. Vpnle girince discordun bazı özelliklerini kullanamıyorsunuz fakat bu anlattığım şekilde sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz . Ayrıca açtığınız 2_any_country_dnsredir dosyası sürekli açık kalmalı yoksa çalışmaz.

Peki soru şu; bu program çalışıyorken internet üzerinde ne kadar güvenilir bir durumdasın? GoodByeDPI tam olarak ne yapıyor?

hocam verdiğiniz linkte ki yazılım geçerli fakat sadece turknet v.b çalışıyor. Superonline, kablonet v.b gibi iss lerde bu versiyonu çalışmıyor. Ufak bir araştırmayla kablonette çalışan versiyonunu buldum, ben kablonet kullanıyorum bende işe yaradı. Muhtemelen superonline ve diğer isslerde de bu yöntemle çalışacaktır.

arkadaş youtube'da açık şekilde anlatmış, açıklamaya yazdığı kodu cmd olarak kaydedip çalıştırın ve çalışmayan iss lerde çalışacak yazılım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam teşekkür ederim işe yaradı discorda girdikten sonra kapatabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…