Rehber VPN kullanmadan GoodByeDPI ile Discord'a girme

GoodbyeDPI'ı. İndirin.
https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip

2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

Cloudflare DNS.
DNS 1: 1.1.1.1
DNS 2: 1.0.0.1

Google DNS.
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4

Yukarıda verdiğim herhangi bir DNS ile dnsnizi değiştirin.

Normalde TurkNet harici internet sağlayıcıları DNS'i engelliyor ama yazılım sayesinde çalışıyorlar.

(Her girceğinizde GoodbyeDPI açmak zorundasınız.)

Alternatif program.

Hocam bende açılıyor dediğinizi yapınca ama geri 10 dk sonra kapanıyor Discord açılmıyor.

Daha öncesinde sorunsuz çalışıyordu ama Ubisoft için DNS Flush diye bir işlem yaptım artık goodbyedpi kullanamıyorum. uygulama açıkken sitelerin %90ı açılmıyor technopat bile

"Güvenli bağlantı kurulamadı​

www.technopat.net bağlantısı sırasında bir hata oluştu. SSL, hasarlı bir Server Hello el sıkışma iletisi aldı.

Hata kodu: SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO

• Görüntülemeye çalıştığınız sayfa, alınan verilerin yetkinliği doğrulanamadığı için gösterilemiyor.
  • Sitenin sahibiyle iletişime geçerek bu sorunu bildirmeyi deneyebilirsiniz."

Hocam verdiğiniz linkte ki yazılım geçerli fakat sadece TurkNet vb çalışıyor. Superonline, Kablonet vb gibi ISS'lerde bu versiyonu çalışmıyor. Ufak bir araştırmayla Kablonet'te çalışan versiyonunu buldum, ben Kablonet kullanıyorum bende işe yaradı. Muhtemelen Superonline ve diğer ISS'lerde de bu yöntemle çalışacaktır.

Arkadaş YouTube'da açık şekilde anlatmış, açıklamaya yazdığı kodu CMD olarak kaydedip çalıştırın ve çalışmayan ISS'lerde çalışacak yazılım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi videoma denk geldim :)

Tamam ama burada değişen bir şey olmuyor ve ben masaüstünde böyle kirli bir görüntü görmektende pek hoşnut değilim silmek istiyorum fakat windivert bunu engelliyor eğer ki Windivert'in kurulu olduğu yeri de bulursanız paylaşmanızı rica ederiz çünkü o kadar aramama rağmen hiçbir şekilde bulamadım ki bunu malwarebyts ile bile kaldıramadım sürekli engelliyor eğer ki silme odaklı bir çözümünüz varsa sunabilirsiniz.

Ona nazaran App'yi kurduktan sonra da oyunda ve tarayıcıda takılmalar yaşıyorum

CMD'yi yönetici açın sırasıyla şu komutları yazın
Sc stop windivert
Sc delete windivert

Ardından dosyayı tamamen silebilirsin.

GoodbyeDPI'ı. İndirin.
https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip

2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

Cloudflare DNS.
DNS 1: 1.1.1.1
DNS 2: 1.0.0.1

Google DNS.
DNS 1: 8.8.8.8
DNS 2: 8.8.4.4

Yukarıda verdiğim herhangi bir DNS ile dnsnizi değiştirin.

Normalde TurkNet harici internet sağlayıcıları DNS'i engelliyor ama yazılım sayesinde çalışıyorlar.

(Her girceğinizde GoodbyeDPI açmak zorundasınız.)

Alternatif program.

Hocam program nasıl çalışıyor diğer programlar sorun çıkarır mı Steam falan.

Discorda hala uygulamadan giremeyen var ise discord sunucumda detaylı rehber var , ilaveten bu güne kadar yardım isteyip discordunu çalıştıramadığım kimse olmadı
Yapamayan var ise bekliyorum
hgcvMWP2xf

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı