VPN Super Unlimited Proxy güvenilir mi?

802850

Picopat
Denemek için VPN indirdim. VPN'e bağlanmasam uygulamaya girip çıksam başka hiçbir şey yapmasam bile uygulama arka planda çalışmaya devam ediyor. Hiç durmuyor. Bana güvenilir gelmedi. Neden sürekli arka planda çalışma ihtiyacı hissedersin ki? Sadece uygulamaya girip çıkıyorum.

Screenshot_20240810_074435_One UI Home.jpg

Screenshot_20240810_074444_VPN Super Unlimited Proxy.jpg

Screenshot_20240810_074453_One UI Home.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemek için VPN indirdim. VPN'e bağlanmasam uygulamaya girip çıksam başka hiçbir şey yapmasam bile uygulama arka planda çalışmaya devam ediyor. Hiç durmuyor. Bana güvenilir gelmedi. Neden sürekli arka planda çalışma ihtiyacı hissedersin ki? Sadece uygulamaya girip çıkıyorum.

Eki Görüntüle 2279867

Eki Görüntüle 2279866

Eki Görüntüle 2279865

Böyle VPN servisleri Türkiye'de oldukça yaygın kullanılıyor fakat neredeyse hiçbiri güvenli değil verilerinizi zamanında hackerler ile anlaşma yapıp satan firmalarda var kim oldukları ne zaman kuruldukları dahil yazmıyor. O yüzden proton Express Kaspersky gibi VPN hizmetlerini kullanmak daha mantıklı bana kalırsa sadece DNS kullanın.

Ben kullanıyorum bir de Store da en yüksek puan alan uygulamalardan biri neden güvensiz olsun?

Bir uygulamanın yüksek puan alması onu güvenli yapıyorsa elimde satılık köprü var 5 yıldızlı gel al.

VPN açıkken zaten arka planda çalışır. VPN kapalıyken bile arka plandaysa bence sil. Ben şahsen windscribe öneririm.

VPN'i çalıştırmadım herhangi bir ağa bağlanmadım hatta gizliliğinizi koruyoruz kısmını bile kabul etmedim sadece bir kere uygulamaya girip çıktım hiçbir şey yapmadan arka planda çalışması can sıktı güvenilir gelmedi.

VPN'ya da DNS değiştirme ile işim yok sadece merakımdan bir bakayım dedim uygulamaya sadece bir kez giriş yapıp hemen çıkış yapmama başka bir yapmamama tıklamamama rağmen arkaplanda hemen çalışmaya başlaması güvenilir gelmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı