Yukarıda yazdığım gibi bu uygulama güvenilir midir? Bilgi çalar mı ya da virüs bulaşır mı?
Play Store'da diye güvenli birt şey yok. Her ay yüzlerce uygulama kaldırılıyor.Play Store'den yüklersen sorun yok.
Play store zaten güvenlik açığı ve sorunu olan uygulamaları kaldırıyor, Uygulamada da öyle uyduruk bir uygulama değil milyonlarca kişi kullanıyorPlay Store'da diye güvenli birt şey yok. Her ay yüzlerce uygulama kaldırılıyor.
Çoğu kişi kullanıyor şu anlık bir şey yok.
Ben yine de Windscribe öneririm. Daha iyi (VPN olarak)
Eğer Instagram için kullanacaksanız DNS değiştirseniz de olur. Hız kaybı yaşamazsınız.
Emin olun milyonlarca kullanılıp da kaldırılan uygulamalar da oldu. Ben burada güvenli zararlı demedim. Sadece adı sanı bilindik şirketlerin VPN/Proxy'lerini kullanmak daha iyi dedim.Play store zaten güvenlik açığı ve sorunu olan uygulamaları kaldırıyor, Uygulamada da öyle uyduruk bir uygulama değil milyonlarca kişi kullanıyor
100 milyondan fazla indirmesi var bahsettiği VPN in dostum tartışmaya gerek yokEmin olun milyonlarca kullanılıp da kaldırılan uygulamalar da oldu. Ben burada güvenli zararlı demedim. Sadece adı sanı bilindik şirketlerin VPN/Proxy'lerini kullanmak daha iyi dedim.
Instagram olayından sonra normal değil mi? Bir sürü 100 milyon indirilen VPN var. Çoğu da Proxy zaten. Kullanacak olan da VPN olarak değil Proxy olarak kulansın o zaman.100 milyondan fazla indirmesi var bahsettiği VPN in dostum tartışmaya gerek yok
Sorun olmaz. Windscribe veya WARP kullanın kafanız rahat etsin.Ben Apple Store'dan indirdim fakat yorumlarda çokça bilgilerim çalındı Gmail'im hesaplarım çalındı diyen olmuş Instagram'a girdim sadece. Bir de bazıları habersiz para çektiklerini yazmış ben paralı üye olmadım sıkıntı çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.