VPN ve Minecraft sunucusu çalıştırmaya uygun VDS önerisi

Panko

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Biomass Energy Developer
Arkadaşlar selam,

4-5 kişilik, düz (modsuz) bir Minecraft sunucusu kurmak ve aynı zamanda OpenVPN'ya da benzeri bir VPN hizmeti çalıştırmak için uygun bir VDS arıyorum. Ancak bu konularda pek bilgim yok daha önce deneyimim olmadı hiç, dolayısıyla hangi sağlayıcıyı seçmem gerektiği ya da hangi özelliklere dikkat etmem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.

Bütçem kısıtlı ama aylık 10-15 dolar arası uygundur, hem Minecraft sunucusunu hem de VPN'i sorunsuz çalıştırabilecek bir hizmet arıyorum. Tavsiyeleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli. Bu konuda teknik bilgi, sağlayıcı önerisi veya dikkat etmem gereken hususlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Türkiye lokasyon bir sunucu kiralarsanız ping değerleriniz daha düşük olur ancak VPN'i ülkemizde erişime kapalı olan yerlere girmek için istiyorsanız yurtdışı lokasyonlu bir sunucu kiralamanız gerekmekte. Tek bir linux sunucu hem minecraft hem de VPN için işinizi görecektir. Söylediğiniz fiyat aralığında yurtdışı lokasyon için Hetzner ve OVH önerebilirim.

Merhaba, Türkiye lokasyon bir sunucu kiralarsanız ping değerleriniz daha düşük olur ancak VPN'i ülkemizde erişime kapalı olan yerlere girmek için istiyorsanız yurtdışı lokasyonlu bir sunucu kiralamanız gerekmekte. Tek bir linux sunucu hem minecraft hem de VPN için işinizi görecektir. Söylediğiniz fiyat aralığında yurtdışı lokasyon için Hetzner ve OVH önerebilirim.
Bazı arkadaşlarımda GoodbyeDPI çalışmıyor discord'a erişim için sırf o yüzden alıyoruz yanında da minecraft sunucumuz olsun diye düşündüm. Server lokasyonu TR olsa vpn'i kursam yine mantıken discorda erişim olmaz herhalde değil mi?

Bazı arkadaşlarımda GoodbyeDPI çalışmıyor discord'a erişim için sırf o yüzden alıyoruz yanında da minecraft sunucumuz olsun diye düşündüm. Server lokasyonu TR olsa vpn'i kursam yine mantıken discorda erişim olmaz herhalde değil mi?
Evet TR lokasyon alırsanız erişiminiz olmaz. Yurt dışı lokasyon almanız lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı