VPN yüzünden hesaplar çalınabilir mi?

Gdjer372

Hectopat
Son zamanlarda ortalıkta VPN kullananların hesaplarının çalınabileceğine dair haberler görüyorum. Banka hesapları bile ele geçirilir diyenler var. Açıkçası ben pek inanmadım ama bir yandan da insanın içine şüphe düşüyor. VPN yüzünden bir şey olur mu sizce? (proton VPN kullanmıştım bu arada).

Güvensiz VPN ise çalınabilir.1.1.1.1 VPN öneririm.

Son zamanlarda ortalıkta VPN kullananların hesaplarının çalınabileceğine dair haberler görüyorum. Banka hesapları bile ele geçirilir diyenler var. Açıkçası ben pek inanmadım ama bir yandan da insanın içine şüphe düşüyor. VPN yüzünden bir şey olur mu sizce? (proton VPN kullanmıştım bu arada).
Proton güvenilir, sorun olmaz.

Çalınabilir de Proton da olmaz. Verdiğin izinlere göre değişir çoğu telefon kendi korumasını yapsa da internetine erişim izni verdiğinden kablosuz bağlantıda (zor da olsa) havadaki bilgileri ayıklayıp çalabilir.

Bir VPN uygulamasının hesap çalabilmesi için muhtemelen içine trojan yerleştirmeleri gerekir ama yine de her VPN uygulamaların güvenilir olmadığını belirtmekte fayda var.

Son düzenleme:

Hocam Instagram'dan uzak tutmak için yapıyorlar bence ben secure VPN kullandım hep akşama kadar açık geziyor 1 kere açıyorum kapatmayı unutuyorum yalan takmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı