Merhaba. VPN'ler güvenli midir? Telefonuma yükledim ancak silmek istiyorum. Herhangi bir uygulamayı siler gibi mi yapmalıyım yoksa başka bir işlem gerekli midir? Bazı yerlerde verilerinde silinmesi gerektiğini gördüm.
Normal uygulama siler gibi sileceksiniz.Merhaba. VPN'ler güvenli midir? Telefonuma yükledim ancak silmek istiyorum. Herhangi bir uygulamayı siler gibi mi yapmalıyım yoksa başka bir işlem gerekli midir? Bazı yerlerde verilerinde silinmesi gerektiğini gördüm.
Merhaba. VPN'ler güvenli midir? Telefonuma yükledim ancak silmek istiyorum. Herhangi bir uygulamayı siler gibi mi yapmalıyım yoksa başka bir işlem gerekli midir? Bazı yerlerde verilerinde silinmesi gerektiğini gördüm.
Uygulama gibi silmeniz yeterli olacaktır.Merhaba. VPN'ler güvenli midir? Telefonuma yükledim ancak silmek istiyorum. Herhangi bir uygulamayı siler gibi mi yapmalıyım yoksa başka bir işlem gerekli midir? Bazı yerlerde verilerinde silinmesi gerektiğini gördüm.
Çok teşekkürlerCevaplar verilmiş ben ek yapayım.
PC öneri isterseniz Free anlamda en güvenlisi gözün kapalı Opera VPN'dir. PC üzerinden Opera VPN ile girebilirsin. Hani diğerlerine saldırı olur bilmem ne olur hatta protonla alakalı bir sürü sorun çıktı ama Opera üzmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.