VPN'nin amacı nedir?

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
Tamam evet yurt dışından bağlanıyoruz ediyoruz ama bu VPN'in oyuna/pinge olan etkisi nedir?
Ve modeme VPN kurulursa ne olur?

Oyundayken tam tersine ping arttırır, VPN'den VPN'ye değişir, VPN senin ara sunucu başka bir ülkeye taşır ve şifreler böylece hiç kimse ne yaptığınızı göremez ya da kaydedemez, modeme VPN kurulabilir mi ki?

Tamam evet yurt dışından bağlanıyoruz ediyoruz ama bu VPN'in oyuna/pinge olan etkisi nedir ?
Nereden bağlandığınıza bağlı olarak değişiyor etkisi. Mesela gidip Amerika'ya bağlanırsanız oyunda ping aşırı derecede yükselir. Ama gidip Rusya'ya bağlanırsanız ping daha az yükselir.

Mesela Almanya'ya 50ms ile bağlanıyorum. Almanya'da oyunun sunucusu varsa vpn kullanırsam ne olur ?
Nereden bağlandığınıza bağlı olarak değişiyor etkisi. Mesela gidip Amerika'ya bağlanırsanız oyunda ping aşırı derecede yükselir. Ama gidip Rusya'ya bağlanırsanız ping daha az yükselir.
Anladım gibi.

Mesela Almanya'ya 50ms ile bağlanıyorum. Almanya'da oyunun sunucusu varsa vpn kullanırsam ne olur ?

Anladım gibi.
Hocam dediğim gibi konuma göre ve VPN'ye göre değişiyor, Türkiye'de VPN'siz 60 ms bir ping'e sahipsen 130'a kadar yükselebiliyor.

Amacı malum işler içindir.

Öyle bir görürler, öyle bir bulurlar ki...

Ben modeme kurdum ve hiç bir ping artışı ve yavaşlama mevcut değil. 100 verdikleri hızın 94-95’ini alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…