Nereden bağlandığınıza bağlı olarak değişiyor etkisi. Mesela gidip Amerika'ya bağlanırsanız oyunda ping aşırı derecede yükselir. Ama gidip Rusya'ya bağlanırsanız ping daha az yükselir.Tamam evet yurt dışından bağlanıyoruz ediyoruz ama bu VPN'in oyuna/pinge olan etkisi nedir ?
Mesela Almanya'ya 50ms ile bağlanıyorum. Almanya'da oyunun sunucusu varsa vpn kullanırsam ne olur ?Oyundayken tam tersine ping arttırır, VPN'den VPN'ye değişir, VPN senin ara sunucu başka bir ülkeye taşır ve şifreler böylece hiç kimse ne yaptığınızı göremez ya da kaydedemez, modeme VPN kurulabilir mi ki?
Anladım gibi.Nereden bağlandığınıza bağlı olarak değişiyor etkisi. Mesela gidip Amerika'ya bağlanırsanız oyunda ping aşırı derecede yükselir. Ama gidip Rusya'ya bağlanırsanız ping daha az yükselir.
Hocam dediğim gibi konuma göre ve VPN'ye göre değişiyor, Türkiye'de VPN'siz 60 ms bir ping'e sahipsen 130'a kadar yükselebiliyor.Mesela Almanya'ya 50ms ile bağlanıyorum. Almanya'da oyunun sunucusu varsa vpn kullanırsam ne olur ?
Anladım gibi.
Hocam amacım malum iş olsa DNS ayarlarımı 8.8.8.8 8.8.4.4 yaparım hız kaybetmeden malum işi yaparım. (Ve malum iş için doğrudurAmacı malum işler içindir.
Öyle bir görürler, öyle bir bulurlar ki...Oyundayken tam tersine ping arttırır, VPN'den VPN'ye değişir, VPN senin ara sunucu başka bir ülkeye taşır ve şifreler böylece hiç kimse ne yaptığınızı göremez ya da kaydedemez, modeme VPN kurulabilir mi ki?
Oraya gelecek olursak adamın onu görmesi için biraz profesyonel olması lazım, ayrıca o ne yapacak ki tuvalet kağıdıyla ne izlediğimi?Öyle bir görürler, öyle bir bulurlar ki...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.