Rehber VPN'siz Discord'a girmek

Maça içindeki performansı yazarım buraya hocam iyi sosyaller.
İyi sosyaller hocam.

GÜNCEL
Bu yöntemi 3 gündür kullanıyorum ve 3. günün sonunda failed verdi. Tekrardan örneğin benim bilgisayarımda service_install_turktelekom ile giriş yapılırken sizde başka bir şey ile giriş yapılıyor da olabilir. Hangisi ile giriş yaptıysanız tekrardan sağ tık > yönetici olarak çalıştır dedikten sonra entera basarsanız bütün sorun çözülür.
10 saniyenizi almayacaktır bu işlem.

Son düzenleme:
DNS değiştirerek giriş yapamıyordum kullanmadığım farklı bir SSD vardı ona Windows kurup DNS değiştirdiğimde giriş yapabiliyordum bunun sebebi ne anlayamadım.
Türk Telekom.

DNS değiştirerek giriş yapamıyordum kullanmadığım farklı bir SSD vardı ona Windows kurup DNS değiştirdiğimde giriş yapabiliyordum bunun sebebi ne anlayamadım.
Türk Telekom.
Bir bilgim yok hocam malesef. Bu rehberi denedin mi?

KONU GÜNCEL
Öne çıkması için yazıldı.

Son düzenleme:
bende işe yaramadı.
konudaki dnsleri modemime de yazdım gene olmadı. Airfiber kullanıyorum 10line net diye biyer tarayıcıda dc acılıyor ama

bende işe yaramadı.
konudaki dnsleri modemime de yazdım gene olmadı. Airfiber kullanıyorum 10line net diye biyer tarayıcıda dc acılıyor ama
Hocam geri yükleme noktası oluşturduğundan emin olduktan sonra turktelekom hariç diğerlerine sağ tıkla yönetici olarak çalıştır ve enter yapar mısın?

@xxxcem yani örneğin 1. olanı yap sonra discordu açmayı dene. Olmazsa 2. olanı, olmazsa 3. olanı gibi.

@Lyc hocam ping de bir değişiklik yaşadın mı?

Son düzenleme:
@Pledo pingimde bir değişiklik yok hocam standartta.
Teşekkür ederim hocam, eğer 2-3 gün sonra Failed verirse yukarıda söylediğimi yapabilirsin.

İyi sosyaller hocam.

GÜNCEL
Bu yöntemi 3 gündür kullanıyorum ve 3. günün sonunda failed verdi. Tekrardan örneğin benim bilgisayarımda service_install_turktelekom ile giriş yapılırken sizde başka bir şey ile giriş yapılıyor da olabilir. Hangisi ile giriş yaptıysanız tekrardan sağ tık > yönetici olarak çalıştır dedikten sonra entera basarsanız bütün sorun çözülür.
10 saniyenizi almayacaktır bu işlem.
Bundan bahsediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı