VPRO V700 Alloy RGB Nasıldır?

Konu biraz dağıldı gibi ama, 250 TL civarına düşen Cooler Masterkeys Lite L'yi gördüm. Hazır indirimi varken, bunu da tercih etmeliyim gibi bir düşünceye girdim. Bilek desteği sunmamaları, onun da 78-80 TL'ye ayrı olarak satılması biraz kötü olmuş.
250 TL'ye konunun için de bu klavyeler var iken Masterkeys Lite L düşünmezdim ben. Mekanik hissiyatı veriyor cidden çok sağlam bir renklendirmesi var ama ne bileyim bana kalırsa en kötü mekanik bile Masterkeys Lite L'den daha iyi hissiyat verir :) Tabii ki senin seçimin bunlar.

Şimdi resmini göndereceğim. Benim ışık ortamım baya bir kötü. Ondan dolayı sana kötü gelebilir. Youtube üzerinde 3-4 tane incelemesi mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda benim kendi çektiğim resimlerim (Kötü ışık ortamında Mi 6 kamerası ile çekildi çokta iyi durmuyor.)
8b40ad58-c6f0-41ac-8773-9695f1b781d2.jpg

7d1116a5-169a-4c77-a58c-52018d8ada80.jpg

Son düzenleme:
Peki Masterkeys Lite L hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha önce deneyimlediğim bir ürün. Tasarımı ve kullanımı güzeldir ama mekanik hissini bir mekanik ile aynı değil. Alınabilir mi, kesinlikle alınır ama steakhouse isteyen birine ıslak hamburger yedirmek gibi :)

Işıklar bence gayet iyi duruyor. Bilek desteği kullanmıyorsunuz sanırım, rahat ediliyor mu bu şekilde?
Ben rahat ediyorum ama klavye yüksek olduğundan bilek masaya denk gelince rahatlığı bozabiliyor. Hele bir de masa yapısı uygun değilse falan. Dediğim gibi yani alınca 50 TL daha verip GXT 766 alınabilir ki buda total fiyatı 320-330 TL'ye buluyor. Bu ikili yerine de SGK3 var.

Ben rahat ediyorum ama klavye yüksek olduğundan bilek masaya denk gelince rahatlığı bozabiliyor. Hele bir de masa yapısı uygun değilse falan. Dediğim gibi yani alınca 50 TL daha verip GXT 766 alınabilir ki buda total fiyatı 320-330 TL'ye buluyor. Bu ikili yerine de SGK3 var.

Biraz daha araştırdığımda Gigabyte Force K83 Cherry MX Red versiyonunu da gördüm. Bunu da listeme eklemeyi düşünüyorum.

K83 beni daha çok cezbetti gibi.

Son düzenleme:
K83 hakkında bilgim yok ama 240 TL'ye nasıl Cherry MX koyabilmişler anlamadım.

RGB aydınlatma olmadığı için fiyatı ucuz sanırım. Bildiğin saf Cherry MX kullanmışlar. Kararımı bundan yana kullanıyorum galiba. :D

Araya bayram girmesi üzdü, 10 Haziran da kargo şirketleri açılıyormuş..
Gigabyte Force K83 kararımı kıldım, satın aldım. Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı