VR almak mantıklı mı?

Bütçe
18k

mert00001

Centipat
Daha fazla  
Serhaba dostlar yaklaşık 17 18k bakiyem var. Bu paraya ya meta Quest 3S ya da Nintendo kıyafet gibi keyfi harcamalara harcamayı düşünüyorum. Arkadaşın kardeşince Quest 3S var dedi al, beraber oynayalım. Emin değilim iszce vakit verecek kadar oyun var mı? Gelişti mi yoksa bir anlık heves mi? Sizin VR konusunda görüşleriniz ve Quest 3S alınır mı sizce? Şimdiden sağ olun.

Serhaba dostlar yaklaşık 17 18k bakiyem var. Bu paraya ya meta Quest 3S ya da Nintendo kıyafet gibi keyfi harcamalara harcamayı düşünüyorum. Arkadaşın kardeşince Quest 3S var dedi al, beraber oynayalım. Emin değilim iszce vakit verecek kadar oyun var mı? Gelişti mi yoksa bir anlık heves mi? Sizin VR konusunda görüşleriniz ve Quest 3S alınır mı sizce? Şimdiden sağ olun.

Bilgisayarınız varsa değer yoksa sadece heves hocam.

Hocam VR aslında hem gelişti hem anlık heves vr bazı oyunlarda gerçekten sarabiliyor ama yani bir noktadan sonra illa sıkılıp oynamayacaksınız yani dediğim gibi alınır ama öyle etkileyecek bir şey beklemeyin

Hocam VR aslında hem gelişti hem anlık heves VR bazı oyunlarda gerçekten sarabiliyor ama yani bir noktadan sonra illa sıkılıp oynamayacaksınız yani dediğim gibi alınır ama öyle etkileyecek bir şey beklemeyin.

Hocam bilgisayarı varsa aslında en az 4000-5000 saat çok rahat eğlendirir.

Ben geçen yaz Meta Quest 3S aldım toplamda 20 saat kullanmamışımdır. Yani etkileyici yönleri var ama yük yani. Yok kablosuydu, piliydi şarjıydı kurulumuydu derken bayıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı