VR gözlük önerisi

mustafaoguz

Megapat
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Animasyon
Merhaba PC için VR gözlük arayışına girdim Half-Life Alyx gibi oyunları oynamak için. Daha öncesinde VR gözlükler ile alakalı bir araştırmam olmadı alırken neye dikkat etmem gerektiğini falan bilemiyorum. İnternetten gördüğüm sadece meta Quest 3S mantıklı olduğu yönde. 2. el olarak uyguna bulabilirsen Meta Quest 3 al diyen var, 3S 13-15 bin civarında sıfır ürünleri. Düz 3 modeli ise 15-18 bin civarında var. Diyelim ki 2.el almaya karar verdim neye dikkat etmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. Hiç 2. ele bulaşma diyorsanızda uğraşmadan 3S alıp geçeyim mi?
Ekran kartım 3070 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben geçen sene Meta Quest 2 aldım bu sene 3 çıktı artık yeni çıkan çoğu oyun 2'ye gelmeyecekmiş bence saçmalık. Half Life Alyx inanılmaz bir deneyim ben sadece atölye haritalarını oynadım hikayesini bilmediğim için ama şöyle bir durum var, bu oyundan başka VR'da gerçekten oyun yok gibi bir şey. Yine de illa alıcam diyorsanız Meta Quest 3 tercih etmelisin.

3070 ti 8 gb belleği var, yani ayarları kısarak oynaman lazım yoksa darboğaz yapar. Sana tavsiyem 3s düşünmen. Birde grafik kartının arkasında usb c girişi var mı? eğer varsa sana güzel bir sürpriz söyliyebilirim.

3070 Ti 8 GB belleği var, yani ayarları kısarak oynaman lazım yoksa darboğaz yapar. Sana tavsiyem 3S düşünmen. Bir de grafik kartının arkasında USB C girişi var mı? Eğer varsa sana güzel bir sürpriz söyleyebilirim.

Sadece DisplayPort ve HDMI çıkışı var ekran kartında ancak hem kasanın ön panelinde hem de anakartta Type-C portu mevcut.

Sadece DisplayPort ve HDMI çıkışı var ekran kartında ancak hem kasanın ön panelinde hem de anakartta Type-C portu mevcut.
Eğer kartın çıkışı olsa bazı grafik kartları adaptörsüz playstation vr 2 yi çalıştırıyor. Yurt dışında 350 dolardan satıldı en son. oled ekranıyla gerçekten çok iyi bir fiyat ama sen mecbur ya display portlu pcvr rift/rift S gibi ya da quest serisini alman lazım. Display portlu da performans kaybolmaz. Quest gibi stand alone dediğimiz pc gerektirmeyen vr lar da bir miktar performans kaybı olur.

Bir arkadaşla meta Quest 3S 2.elden anlaştım 13.000 TL'ye sıfır açılmamış kutu yurt dışından almış cihazı. Onu alacağım PC bağlantısı için hangi kabloyu almam gerekiyor?

Bir arkadaşla meta Quest 3S 2.elden anlaştım 13.000 TL'ye sıfır açılmamış kutu yurt dışından almış cihazı. Onu alacağım PC bağlantısı için hangi kabloyu almam gerekiyor?
Birçok kablo olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı