VR için internet nasıl olmalı?

zreixtt

Decapat
Quest 2 var ve PCVR oynayacagim cunku Oculus'un kendi uygulamalari bayağı kalitesiz. PC'ye baglanarak oynayacagim modem 5GHz PC'nin yaninda ama odamda alan cok dar. Baska odalarda oynamayi planliyorum ama baska odalarda da duzgun cekmiyor bu sefer. Cozum onerisinde bulunabilecek var mı? Elimde arastirmalarima gore RTL8188FTv diye bir şey var. Bir ise yarar mi bu konu icin?

RTL8188FTv'nin calistigindan supheliyim denemedim.

Dediğiniz RTL8188FTv'i hiç duymadım önceden. Kendi tecrübemi aktaracak olursam 2.4GHz ile Oculus Link'te kötü performans alırken, Virtual Desktop'la daha iyi performans alıyordum. Tabii o da paralıydı en son. Arada 1-2 oda olması çok bir fark yaratmaz diye düşünüyorum.

Dediğiniz RTL8188FTv'i hiç duymadım önceden. Kendi tecrübemi aktaracak olursam 2.4GHz ile Oculus Link'te kötü performans alırken, Virtual Desktop'la daha iyi performans alıyordum. Tabii o da paralıydı en son. Arada 1-2 oda olması çok bir fark yaratmaz diye düşünüyorum.

Virtual Desktop 25 dolar baska bir çözüm yok mudur? Arada 1-2 oda cidden çok fark ediyor denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz oyun oynamak için Virtual Desktop bence kesinlikle alınması gereken bir program. Meta'nın kendi Air Lİnk olayı çok kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı