VR önerisi

EnesAdam

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft ve Beat Saber vs falan oynamak VR'da oynamak istiyorum. VR cihazında Steam uyumlu olup olmaması önemli değil ama yeter ki fiyatı uygun olsun ve güzel bir rehber olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft ve beat saber vs falan oynamak VR'da oynamak istiyorum. VR cihazında Steam uyumlu olup olmaması önemli değil ama yeter ki fiyatı uygun olsun ve güzel bir rehber olsun.
Fiyat performans bakımından alınabilecek en iyi VR gözlüğü bence şu an Quest 2. Quest 2 Pro geliyor diyorlar ama isterseniz bekleyip onun fiyatına da bakabilirsiniz. Bilgisayarınızın VR'ı kaldırıp kaldıramayacağınızı öğrenmek için Steam'deki steamvr performance test adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

Fiyat performans bakımından alınabilecek en iyi VR gözlüğü bence şu an Quest 2. Quest 2 Pro geliyor diyorlar ama isterseniz bekleyip onun fiyatına da bakabilirsiniz. Bilgisayarınızın VR'ı kaldırıp kaldıramayacağınızı öğrenmek için Steam'deki steamvr performance test adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

Ben VR cihazında kollar olmasını ve VR hiç bir yere bağlamadan oynayabilmek istiyorum mümkünse öyle bir cihaz önerir misiniz?

Ben VR cihazında kollar olmasını ve VR hiçbir yere bağlamadan oynayabilmek istiyorum mümkünse öyle bir cihaz önerir misiniz?

Hem kablosuz olması hem güzel fiyatı bir yana Oculus Quest 2 de kolsuzda kullanılabiliyor. Oyunlarda olmasa da sadece parmak hareketleriyle günlük aktiviteleri yapabiliyorsunuz arayüzde takılmak gibi hatta bir videoda adamın biri beat saber oynamıştı kontrolcü olmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı