VR Seti önerisi

SeikalR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın ekran kartı 1050 Ti. Bana bir VR seti önerir misiniz fakat ucuz olsun. VR CHAT, Half Life Alyx, VR CSGO, tarzı oyunları oynamak istiyorum.
Paramı biriktirip almayı planlıyorum. Önerebileceğiniz en ucuz, işimi görecek bir VR seti önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın ekran kartı 1050 Ti. Bana bir VR seti önerir misiniz fakat ucuz olsun. VR CHAT, Half Life Alyx, VR CSGO, tarzı oyunları oynamak istiyorum.
Paramı biriktirip almayı planlıyorum. Önerebileceğiniz en ucuz, işimi görecek bir VR seti önerir misiniz?
1050 Ti ile VR oynayamazsınız.

Şimdi sana en ucuz VR önerisini yapıyorum.☺️
2.el Nintendo Wii alıp bunu yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben böyle kullanıyorum sıkıntısı yok.

2 yıl olmuş ama neyse yine de söyleyeyim. 1050ti ekran kartım var ve oculus rift s ile
half life alyx dahil tüm oyunları rahatça oynayabiliyorum.

Nasıl ya? :D

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM
Sistem gereksinimleri minimum bu şekilde zaten. Üstüne bir de VR gözlük kullanıyorsunuz.

Nasıl ya? :D

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Core i5-7500 / Ryzen 5 1600
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: GTX 1060 / RX 580 - 6GB VRAM
Sistem gereksinimleri minimum bu şekilde zaten. Üstüne bir de VR gözlük kullanıyorsunuz.
minimum sistem gereksinimleri 90fps sabit oynayabilmeniz için gereken minimum sistemdir, 90fps yerine 40-60fps oynamak benim için yeterli :)
ayrıca half life alyx oynadığım en büyük vr oyun, boneworks, blade and sorcery gibi orta seviye oyunları daha da fazla fps alarak oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı