2 gb kullanman daha iyi olur oyunlarda fps artışı yaşarsın ben apu sisteme sahibim ve 4 gb olarak kullanıyorum ama 2 gb ile arasında minimum bir fark var.Merhaba arkadaşlar BIOS üzerinden VRAM 512MB yaptım oyun oynarken yük biner mi bir fark olur mu?
2 GB kullanman daha iyi olur oyunlarda FPS artışı yaşarsın ben APU sisteme sahibim ve 4 GB olarak kullanıyorum ama 2 GB ile arasında minimum bir fark var.
Azalır gibi 512 mb çok düşük arttırman daha faydalı olur ama zaten ekran kartına sahipsen ayrı bir ekran kartına gereksiz Benim apu ondan dolayı biostan arttırıyorum biostan arttırılan vram ramden kısıp ekran kartına veriyor.FIFA 15 oynuyorum işlemci %10, 20 civari gezerken grafik birimi %100 çalışıyor Max grafikte oynuyorum. 2 GB yapsam yük azalır mi?
Azalır gibi 512 MB çok düşük arttırman daha faydalı olur ama zaten ekran kartına sahipsen ayrı bir ekran kartına gereksiz benim APU ondan dolayı BIOS'tan arttırıyorum BIOS'tan arttırılan VRAM RAM'den kısıp ekran kartına veriyor.
Yükü neden azaltmaya çalışıyorsun? Olması gereken bu. En az 1 GB VRAM vermeni öneririm.FIFA 15 oynuyorum işlemci %10, 20 civari gezerken grafik birimi %100 çalışıyor Max grafikte oynuyorum. 2 GB yapsam yük azalır mi?
Yükü neden azaltmaya çalışıyorsun? Olması gereken bu. En az 1 GB VRAM vermeni öneririm.
Önce son limite çek paylaşılan RAM'i, maksimum kullanımını gör, sonra ne kadar kullanıyorsa ona göre ayar çek.FIFA 15 oynuyorum işlemci %10, 20 civari gezerken grafik birimi %100 çalışıyor Max grafikte oynuyorum. 2 GB yapsam yük azalır mi?
Bilgisayar at değildir hocam.Bilgisayar yorulmasın diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.