VRAM arttırma

• Konuyu başlatan Chaky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.457

Chaky

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhaba arkadaşlar,
Regeditten yaptığım değişiklik sayesinde 128MB olan VRAM değerini 512MB çıkarttım.
DxDiag'da yaklaşık toplam bellek: 2560MB diyor, görüntü belleği (VRAM); 512MB diyor,
Ben görüntü belleği(VRAM) 2048MB çıkartma şansım yok mu?
Görev yöneticisinde GPU bölümünde ayrılmış GPU bellek kullanımında 576MB diyor, paylaşılan GPU bellek kullanımında ise 2, 0GB diyor.
Demek istediğim VRAM'ı 2 GB yapabilir miyim regeditten?

Merhaba arkadaşlar,
Regeditten yaptığım değişiklik sayesinde 128MB olan VRAM değerini 512MB çıkarttım.
DxDiag'da yaklaşık toplam bellek: 2560MB diyor, görüntü belleği (VRAM); 512MB diyor,
Ben görüntü belleği(VRAM) 2048MB çıkartma şansım yok mu?
Görev yöneticisinde GPU bölümünde ayrılmış GPU bellek kullanımında 576MB diyor, paylaşılan GPU bellek kullanımında ise 2, 0GB diyor.
Demek istediğim VRAM'ı 2 GB yapabilir miyim regeditten?
Sistem özellikleri nedir?

Peki 128MB olan VRAM'ı 512 yaptım onu tekrar 128 yapayım mı kalsın mı?

@vbios @Assecreed Bir şey bilmeden yazmayın. Vram arttırmak Fps'i arttırır çünkü sistem Vram biterse Ram'dan kullanmaya başlar ve Vram, sistemin RAM'ine göre çok daha hızlıdır çünkü hem GPU'ya yakın konumda bulunur, hem de yüksek yoğunluklu işlemler için geliştirilmiştir. Yani Vram'ın artması sistemin daha hızlı yanıt vermesine sebep olur ki bu da Fps'i arttırır. (Hem de belirgin bir farkla)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı