VRAM Belleğini Artırmak

Yapıcak bir şey yok o zaman entegre olduğu için harici de takılmaz galiba en iyisi game notebook almak.

Hocam önerebileceğiniz uygun bütçeli yüksek performanslı oyun için notebook varmı.

Ekran Alıntısı.PNG

Konuyu yeniden gündeme getiriyorum kusura bakmayın. AC SYNDICATE oynamak istiyorum fakat çözünürlük ayarını monitörüm ile aynı çözünürlüğe getirdiğimde VRAM kullanımını aşıyor en azından 500mb daha yükseltme şansım olabilir mi? Veya VRAM kullanımını oyunu oynarken azaltma şansım var mı? Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 300893
Konuyu yeniden gündeme getiriyorum kusura bakmayın. AC SYNDICATE oynamak istiyorum fakat çözünürlük ayarını monitörüm ile aynı çözünürlüğe getirdiğimde VRAM kullanımını aşıyor en azından 500mb daha yükseltme şansım olabilir mi? Veya VRAM kullanımını oyunu oynarken azaltma şansım var mı? Şimdiden teşekkürler.
VRAM'i aşan noktalarda bilgisayarınızın RAM'i VRAM gibi çalışacak. Ayrıca bu tür sorularınız için ayrı konular açınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı