VRAM kullanımı 0 sorunu

g100

Megapat
Katılım
24 Kasım 2013
Mesajlar
425
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar her oyunda sürekli kasma olmasından sonra bu siteden gördüğüm GPU Tweak II ile oyun içi değerlerini incelediğimde VRAM 0, GPU ısısı 80 derece olarak kaydettim. Oyunu hemen aşağı indirdiğimde ise RAM kullanımı 6,2/8 kullandığını gördüm. Sizce Zsplit mi yanlış gösteriyor yoksa sorun mu var ? Bu arada ekran kartım R9 285 STRIX.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner ile kontrol ettiğimde VRAM sorunu olmadığını gördüm. GPU kullanımı sürekli %100 , işlemci kullanımı ortalama %95 , işlemci ısısı 75, birde işlemci hızı max 954 MHZ olduğunu gördüm problem bu olabilir mi ? Örneğin internette videolarında izlediğim Rise Of Tomb Raider ' i benim ekran kartım yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatırken benim bilgisayarım yüksek ayarlarda 15 FPS ' de oynatıyor. FXAA kapalı bir şekilde orta ayarlara aldığımda 35 FPS civarı oynatıyor. Ve sürekli ani FPS düşmeleri mevcut. Tüm oyunlarda bu mevcut denebilir sadece Tomb Raider ' de değil.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı