Ahmetbasaran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 90 17 Temmuz 2020 #1 Ekran kartindaki VRAM nedir, bunun tamiri değişimi mümkün mu?
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 17 Temmuz 2020 #2 Ahmetbasaran dedi: Ekran kartindaki VRAM nedir, bunun tamiri değişimi mümkün mu? Genişletmek için tıkla... Benim ki bozuktu tamir ediliyordu fakat benim ki GTX 860M idi. VRAM tanımı: video RAM veya VRAM, bir zamanlar grafik belleği olan framebuffer’ı depolamak için kullanılan dinamik RAM (DRAM) çift portlu bir adaptördür. Artı 0 Eksi
Ahmetbasaran dedi: Ekran kartindaki VRAM nedir, bunun tamiri değişimi mümkün mu? Genişletmek için tıkla... Benim ki bozuktu tamir ediliyordu fakat benim ki GTX 860M idi. VRAM tanımı: video RAM veya VRAM, bir zamanlar grafik belleği olan framebuffer’ı depolamak için kullanılan dinamik RAM (DRAM) çift portlu bir adaptördür.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 17 Temmuz 2020 #3 Ekran kartı belleğidir. Açılımı video RAM'dir. Artı 0 Eksi
ErtuğrulMLKC Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 282 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #4 Açılımı Video ram demektir 2,4,6,8 gb vs. Tamir biraz masraflı olabilir çünkü belli bi miktarda ısıtıp bellekleri değişiyolar. Artı 0 Eksi
Açılımı Video ram demektir 2,4,6,8 gb vs. Tamir biraz masraflı olabilir çünkü belli bi miktarda ısıtıp bellekleri değişiyolar.