A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kartım RX 580 Lütfen yardımcı olun. OCCT Testinde oluyor bu. Kim bilir bunu? @07alone07 belki bir fikrin var dır? Son düzenleme: 10 Kasım 2020
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kartım RX 580 Lütfen yardımcı olun. OCCT Testinde oluyor bu. Kim bilir bunu? @07alone07 belki bir fikrin var dır?
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #2 Öncelikle şunu söyleyeyim. Cidden korkunç bir ekran ben olsam kalpten gitmiştim. Farklı bir prize takın bilgisayarınızı oda bir etken olabilir. Artı 0 Eksi
Öncelikle şunu söyleyeyim. Cidden korkunç bir ekran ben olsam kalpten gitmiştim. Farklı bir prize takın bilgisayarınızı oda bir etken olabilir.
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2020 #3 Arda_Animations dedi: Öncelikle şunu söyleyeyim. Cidden korkunç bir ekran ben olsam kalpten gitmiştim. Farklı bir prize takın bilgisayarınızı oda bir etken olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok onla . FurMark testin de ekranım direk gidiyor. Full ekran yapınca gidiyor ama pencereli mod'da gitmiyor. Artı 0 Eksi
Arda_Animations dedi: Öncelikle şunu söyleyeyim. Cidden korkunç bir ekran ben olsam kalpten gitmiştim. Farklı bir prize takın bilgisayarınızı oda bir etken olabilir. Genişletmek için tıkla... Alakası yok onla . FurMark testin de ekranım direk gidiyor. Full ekran yapınca gidiyor ama pencereli mod'da gitmiyor.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #4 Ekran kartını dolaba kaldırdığınızı sanmıştım. MSI Afterburner'dan Memory Clock ve Core Clock hızını düşürüp tekrar deneyiniz. Artı 0 Eksi
Ekran kartını dolaba kaldırdığınızı sanmıştım. MSI Afterburner'dan Memory Clock ve Core Clock hızını düşürüp tekrar deneyiniz.
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2020 #5 Assecreed dedi: Ekran kartını dolaba kaldırdığınızı sanmıştım. MSI Afterburner'dan Memory Clock ve Core Clock hızını düşürüp tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... İnsan para verince kıyamıyor. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Ekran kartını dolaba kaldırdığınızı sanmıştım. MSI Afterburner'dan Memory Clock ve Core Clock hızını düşürüp tekrar deneyiniz. Genişletmek için tıkla... İnsan para verince kıyamıyor.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 10 Kasım 2020 #6 Ekran kartınızın garantisi var mı? Artı 0 Eksi
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2020 #7 EgeSR dedi: Ekran kartınızın garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, maalesef. Hocam, Düşürünce oluyor zaten bu, Yükseltince ekranım direk gidiyor. Tabii Tam ekran'da. Artı 0 Eksi
EgeSR dedi: Ekran kartınızın garantisi var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, maalesef. Hocam, Düşürünce oluyor zaten bu, Yükseltince ekranım direk gidiyor. Tabii Tam ekran'da.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #8 aa12 dedi: İnsan para verince kıyamıyor. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık değil miydi kart? Kartın parasını 2 yıl içinde almışsınızdır zaten . Kartın sıcaklığı nasıl? Artı 0 Eksi
aa12 dedi: İnsan para verince kıyamıyor. Genişletmek için tıkla... 2 yıllık değil miydi kart? Kartın parasını 2 yıl içinde almışsınızdır zaten . Kartın sıcaklığı nasıl?
KS KS A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Kasım 2020 #9 Assecreed dedi: 2 yıllık değil miydi kart? Kartın parasını 2 yıl içinde almışsınızdır zaten . Kartın sıcaklığı nasıl? Genişletmek için tıkla... Fanları %100 Çalıştırdığımdan ve Undervolt yaptığımdan sıcaklıklar normal, Ama o işlemleri yapmasam 100 Derece. 75-80i geçmiyor şuan. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: 2 yıllık değil miydi kart? Kartın parasını 2 yıl içinde almışsınızdır zaten . Kartın sıcaklığı nasıl? Genişletmek için tıkla... Fanları %100 Çalıştırdığımdan ve Undervolt yaptığımdan sıcaklıklar normal, Ama o işlemleri yapmasam 100 Derece. 75-80i geçmiyor şuan.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #10 Kartın temizliğini en son ne zaman yaptığınız? Yaptıysanız soğutucu bloğu düzgün bir şekilde taktınız mı? Artı 0 Eksi
Kartın temizliğini en son ne zaman yaptığınız? Yaptıysanız soğutucu bloğu düzgün bir şekilde taktınız mı?