VRAM testinde ekran yanıp sönüyor

Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartım RX 580 Lütfen yardımcı olun. OCCT Testinde oluyor bu.
Kim bilir bunu?

@07alone07 belki bir fikrin var dır?

Son düzenleme:
Atınız.

Yalpalıyor mu?
Titriyor gibi böyle, Yukarı aşyağı gidiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yardımınız için teşekkürler ama galiba yapamıyacağım. Babam pek sıcak bakmıyor bu konulara.
Galiba Arsamızın satılmasını bekleyip yeni bir bilgisayar toplıyacağım.
Bunu temizleyemez isen diğer sistemlerini nasıl temizleyeceksin?
Bir yerden başlaman lazım ki, elin alışsın.
Ben de küçükken babam bozulur diye kurcalamama izin vermiyordu, ama bir şekilde açıp geri topladığı görünce bana güvendi.
Laptop'u temizlesin diye servise göndermek yerine artık evde kendim temizliyordum.

Yenisini alabilecek durumunuz olacak ise, zaten eski olacak sistemini kurcalamanda sakınca olmaz bence.

Bunu temizleyemez isen diğer sistemlerini nasıl temizleyeceksin?
Bir yerden başlaman lazım ki, elin alışsın.
Ben de küçükken babam bozulur diye kurcalamama izin vermiyordu, ama bir şekilde açıp geri topladığı görünce bana güvendi.
Laptop'u temizlesin diye servise göndermek yerine artık evde kendim temizliyordum.

Yenisini alabilecek durumunuz olacak ise, zaten eski olacak sistemini kurcalamanda sakınca olmaz bence.
Devre zarar görürse diye korkuyorum. Tornavidamız yokmuş arkadaki şeyleri açmak için, Ve termal macunumuz yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı