VRAM yetmezse ne olur?

Karusd

Hectopat
Merhaba 2 ekran kartı ile en yüksek ayarlarda 1080p Squad oynadım, RTX 3060 12 GB da 10GB-10.5GB VRAM kullanıyor RTX 3070 8 GB ise 7.3 GB. Galiba VRAM yetmiyor yani bunun sonucu ne olur? Sizce hangisini kullanmak daha mantıklı olur Squad oynamak icin?

Son düzenleyen: Moderatör:
3060'ın VRAM işleme hızı ile 3070'in VRAM işleme hızı bir değil. 3070'de daha hızlı işlediği için herhangi bir sıkıntı olmaz. Ne kadar belleği varsa o kadarını kullanır işleme hızıylada kapatır. Hali hazırda 3070 kullanmaktayım çok fazla VRAM isteyen oyunları yüksek ayarda oynuyorum. En ufak problem yaşamadım bugüne kadar. İşleme hızı yeterli geldiği için herhangi bir sıkıntı çıkmıyor.

Şu an ciddi manada 3060'ın 3070'den iyi olduğunu mu iddaa ediyorsunuz nedir. Böyle bi saçmalık olamaz. Bahsettiğim işleme hızı yüksek olduğu için 3070'de 8 GB VRAM'le en ufak sorun yaşamayacaksınız. Bunu zamanında Nvidia'da açıkladı AMD Yüksek VRAM koyarken siz neden koymuyorsunuz diye sorulduğunda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam 3070 Ti ve 3060 12 GB'yı denedim aynı bilgisayarda 3060 daha smooth hissetirriyor açıkçası 3070 Ti biraz takılmalar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…