VRAM'ların üstüne sıkılan madde nedir?

Berkay963

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monster marka Gaming laptopum var. Bugün bakım için söktüm laptopu VRAM'ların üstünde fotoğraflarda görüldüğü üzere bir madde sıkmışlar bu nedir? Termal pad uygulamayı düşünüyorum, padlardan daha mı iyidir bu madde?

Dosya Ekleri

• 20230420_143620.jpg
    20230420_143620.jpg
    184,6 KB · Görüntüleme: 865
  • 20230420_143613.jpg
    20230420_143613.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 860
Laptopun soğutması gerçekten çok iyi, açmışken bunları temizliyorum yerine maxtor AP-12 termal padler kullanacağım umarım pişman olmam değiştirdiğime.

Laptopun soğutması gerçekten çok iyi, açmışken bunları temizliyorum yerine maxtor AP-12 termal padler kullanacağım umarım pişman olmam değiştirdiğime.

Umarım dostum. Böyle temizlik yapıyorsan AliExpress'den gelid gibi kalitesini ispat etmiş padlerden sipariş vermeni tavsiye ederim. Bu markayı bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Monster marka Gaming laptopum var. Bugün bakım için söktüm laptopu VRAM'ların üstünde fotoğraflarda görüldüğü üzere bir madde sıkmışlar bu nedir? Termal pad uygulamayı düşünüyorum, padlardan daha mı iyidir bu madde?
Kolay gelsin :) Aman pisman olma da.

Upsiren ux Pro tavsiye ederim PuTTY olarak, su an piyasadaki en iyi PuTTY'lerden bir tanesi.

Ben ilk defa gördüm böyle bir ürün. Thermal foam vs diye aradım bu konudan sonra. Demek adı puttymiş. Teşekkürler. Bir şey daha öğrendik. Bayram vs diye cevap yazamadım da araştıracağım bunu. Benim de aklımda pad almak vardı. Sağ olsun XFX sadece ön panelde 0.5mm, 1mm ve 1.5 mm kullanmış deli gibi maliyet eğer bu 20 gr yeterse ne muhteşem bir şey olur. Bir de thermal iletkenliği konusunda korkunç bir değerden bahsediyor. Umarım öyledir. Çok iyi oldu bu çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı