VRChat için ne gerekir?

masterhaşhaşi

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
1.004
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu oyuna bu zamanlarda ilgi duymaya başladım. Oyunu indireceğim ama VR aygıtı gerekiyormuş galiba. Bana yardımcı olur musunuz? Nelere ihtiyaç var ve en ucuz yoldan nasıl temin edebilirim?
 
GT940MX grafik işlemcili Lenovo laptopumda oynamıştım. VR destekli ekran kartı gerekmiyor. Ayrıca ayarlar kısmında ve oyunu açarken "VR Mode", "Non-VR Mode" şeklinde bir seçim sunuyor.

VR oyunları VR'sız oynama kısmına katılıyorum. Orada VR Headset'li insanları gördükçe biraz keyfiniz kaçıyor doğrusu. Oyunu tam verimle oynayamadığınızı fark ediyorsunuz. Hiç çoktan ben ve bir arkadaşım bu şekilden düşünmüştük. Oyunun büyük bir kısmının VR Headset'i olmayan oyunculardan oluştuğunu da belirtmeden geçmeyeyim :)

Konuşmayı seviyorsanız ya da dilinizi geliştirmek istiyorsanız bir deneyebilirsiniz. Avatar dünyalarından kendinize güzel bir avatar da seçin yardımcı olacaktır.​

MuX abi, nasıl başkalarından avatar çalmadan kendi avatarımızı yapacağız VRChat'te?
Ben anime kızı olmak istiyorum.
 
@Multere
Unity: Unity 2018.4.20 - Unity
VRChat Avatar SDK3: VRChat - Home
Blender: blender.org - Home of the Blender project - Free and Open 3D Creation Software

Bunları indiriyorsun. Unity'de bir proje açıp VRChat Avatar SDK3'ü projeye ekliyorsun. Daha sonra DeviantArt - The Largest Online Art Gallery and Community veya Home - VRChat Avatars & Models gibi sitelerden istediğin hazır bir modeli indirip veya Blender ile kendin bir avatar modelleyip Unity'deki aynı projeye ekliyorsun. Modelini sahneye sürükleyip "Avatar Descriptor" üzerindeki gerekli yerleri dolduruyorsun. Bunun için rurre/PumkinsAvatarTools eklentisini de kullanabilirsin. Son olarak VRChat'e avatarını yükleyip hayatını bir anime kızı olarak sürdürebilirsin.
 

Geri
Yukarı