1.olay kod ile alakalı değil Android Studio'da kod çalışıyor.
2.güncelleme ile! Koymak zorunlu oraya yoksa hata veriyor.
3.olay kod ile alakalı olmadığı için Visual Studio Code ile alakalı olduğu için resim attım ki konsoluda gösteriyim size diye.
1. Olay kod ile alakalı değil Android Studio'da kod çalışıyor.
2. Güncelleme ile! Koymak zorunlu oraya yoksa hata veriyor.
3. Olay kod ile alakalı olmadığı için, Visual Studio Code ile alakalı olduğu için resim attım ki konsolu da gösteriyim size diye.
Dostum sana kim bu toksiklikle yardım eder bilmiyorum. Yardım etmeye çalışanın yanıtına dislike atmalar falan. Ben yine de yardımcı olmaya çalışacağım.
Dostum sana kim bu toksiklikle yardım eder bilmiyorum. Yardım etmeye çalışanın yanıtına dislike atmalar falan. Ben yine de yardımcı olmaya çalışacağım.
Hocam birazcik empati yeteneğinizi kullanmanızı rica edeceğim. Yukarıda olayın kod ile alakalı olmadığını belirttim ama siz bana gelip kod şeklinde oluştursaydınız diyorsunuz. Birisi Python'da yazıyor kütüphaneye gerek yok diye beni küçük düşürmeye çalışıyor diğeri "dart" dilini kullanamıyorsun diyor. Tekrardan söylüyorum Android Studio'da kod çalışıyor canlarım olay kodun çalışması veya çalışmaması değil olay VS Code'un kodu çalıştırmaması.(Dislike atma sebebim toksiklik değil veya beğenmemem değil yaptığı yorumun çözüm olmaması)
Bunu sorunun kodla alakalı olduğu için söylemedim. Ben neden başkasının kodunu tekrardan yazayım ki? Sorunun VSC ile alakalı olduğunu anladım zaten. Neyse, umarım çözersiniz.