VS Code nasıl kullanılır?

Piyuv775

Hectopat
Visual Studio Code öğrenmek istiyorum. Hangi ayarla neyin açıldığı falan bana karmaşık geliyor. Öğrenmem için bildiğiniz rehber var mı?

Visual Studio Code öğrenmek istiyorum. Hangi ayarla neyin açıldığı falan bana karmaşık geliyor. Öğrenmem için bildiğiniz rehber var mı?

Kod yazmaya başladıkça bazı şeyleri bilmeniz gerekecek. O zaman teker teker Google'a sorarsanız öğrenirsiniz. Rehber ile ezbere öğrenmek yerine kullanarak öğrenmek daha kalıcı olacaktır.

Nasıl kod yazılır diye sormamış.

Evet bunu fark ettim program hakkında soru sormuş. Ben de bunu açıkladım. En basitinden beyaz renkte kod yazmak zordur çünkü gözü ağrıtır. Bunu Google üzerinden aratarak öğrenirse kendisi için daha iyi olur. Yoksa hiç kimse kodlamayı rehberlerden öğrenemez değil mi?

Sen kod yazmaya başla isteklerin yavaş yavaş gelecek. Mesela diyeceksin ki şu satırı kopyala yapıştır yapmadan nasıl bir aşağı veya yukarı alabilirim. Gideceksin Google'a veya ChatGPT'ye soracaksın. Onlar ise ALT + nereyi istiyorsan o ok tuşuna bas diyecekler. Böyle böyle öğreneceksin. Mesela ben satır silmenin olup olmadığını bilmiyordum araştırdım CTRL + K'mış.

@Yukapian Katılıyorum. Arkadaşlar yanlış anlamış ama.

Sen kod yazmaya başla isteklerin yavaş yavaş gelecek. Mesela diyeceksin ki şu satırı kopyala yapıştır yapmadan nasıl bir aşağı veya yukarı alabilirim. Gideceksin Google'a veya ChatGPT'ye soracaksın. Onlar ise alt + nereyi istiyorsan o ok tuşuna bas diyecekler. Böyle böyle öğreneceksin. Mesela ben satır silmenin olup olmadığını bilmiyordum araştırdım CTRL + k'mış.

@Yukapian katılıyorum. Arkadaşlar yanlış anlamış ama.

Hocam araştırıpta aradığını bulamamış gibi arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı