Visual Studio Code öğrenmek istiyorum. Hangi ayarla neyin açıldığı falan bana karmaşık geliyor. Öğrenmem için bildiğiniz rehber var mı?
Nasıl kod yazılır diye sormamış.Kod yazmaya başladıkça bazı şeyleri bilmeniz gerekecek. O zaman teker teker Google'a sorarsanız öğrenirsiniz. Rehber ile ezbere öğrenmek yerine kullanarak öğrenmek daha kalıcı olacaktır.
Nasıl kod yazılır diye sormamış.
Sen kod yazmaya başla isteklerin yavaş yavaş gelecek. Mesela diyeceksin ki şu satırı kopyala yapıştır yapmadan nasıl bir aşağı veya yukarı alabilirim. Gideceksin Google'a veya ChatGPT'ye soracaksın. Onlar ise alt + nereyi istiyorsan o ok tuşuna bas diyecekler. Böyle böyle öğreneceksin. Mesela ben satır silmenin olup olmadığını bilmiyordum araştırdım CTRL + k'mış.
@Yukapian katılıyorum. Arkadaşlar yanlış anlamış ama.
Araştırdığını sanmıyorum çünkü bulamaması imkansız bir şey. Büyük ihtimalle rehber istiyor ama kullanarak öğrenilir bu programlar. Zaten 2 günde kavrar.Hocam araştırıpta aradığını bulamamış gibi arkadaş.
Araştırdığını sanmıyorum çünkü bulamaması imkansız bir şey. Büyük ihtimalle rehber istiyor ama kullanarak öğrenilir bu programlar. Zaten 2 günde kavrar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.