VS Code nasıl kurulur?

Ömer Naz

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 7th - GTX 1050 TI - 16GB RAM - Ne Kadar Lazımsa O Kadar SSD
Meslek
Brogrammer
Önceki konumda C dili için IDE istemiştim. VS Code kullanmaya karar verdim fakat bir türlü beceremedim. Kod çalıştıramadım. Sürekli bir hata alıyorum ve aldığım hatayı da anlamıyorum. Kurmama yardımcı olacak bir video linki olan varsa paylaşabilir mi?

Önceki konumda C dili için IDE istemiştim. VS Code kullanmaya karar verdim fakat bir türlü beceremedim. Kod çalıştıramadım. Sürekli bir hata alıyorum ve aldığım hatayı da anlamıyorum. Kurmama yardımcı olacak bir video linki olan varsa paylaşabilir mi?

Kendi sitesinde talimatlar mevcut; indirdiğin tüm verileri kaldır ve talimatları okuyarak sıfırdan kur ardından C dili için eklenti eklemen yeterli olacaktır.

VS Code IDE olmadığından olabilir mi?

Tamamdır dostum dediğin gibi :D o yüzden çalışmıyor yani.

C için eklenti kurmak gerekir.

Bu eklentiler ne gibi eklentiler yazım kolaylığı için mi?

Kendi sitesinde talimatlar mevcut; indirdiğin tüm verileri kaldır ve talimatları okuyarak sıfırdan kur ardından C dili için eklenti eklemen yeterli olacaktır.

Evet baktım fakat yarım yamalak ingilizcem olduğu için anlayamadım.

Chrome da otomatik sayfa cevirme ozelliği mevcut işini görecektir.

C ve C++ kategorisi fark etmez değil mi?

Genelde VS Code için dillere özel eklentiler olur C#, dart, Java vs. onları kurmak gerekebilir.

Evet iki eklenti kurdum code runner ve Microsoft'un c/c++ eklentisini kurdum YouTube'dan bir video aracılığı ile fakat çalıştıramadım compiler hatası verdi.

C ve C++ kategorisi fark etmez değil mi?

Fark etmez aynı şey zaten aynı derleyiciyi kullanır.

Evet iki eklenti kurdum code runner ve Microsoft'un c/c++ eklentisini kurdum YouTube'dan bir video aracılığı ile fakat çalıştıramadım compiler hatası verdi.

Bir kapat aç yap PC'yi; bende zor kurmustum; hatayı internette aratınca yabancı kaynaklarda çözümü olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı